Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha most valaki azt állítja,...

Ha most valaki azt állítja, hogy nincs rám ideje, akkor hazudik? A járvány miatt nem lehet menni sehova, mi dolga lehet ilyenkor?

Figyelt kérdés

2020. márc. 29. 23:12
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 A kérdező kommentje:

"Azt mondta most nem ér rá hogy beszélgessetek, nem azt hogy menj a pokolba nem vagytok többé barátok."

Épp ez az,hogy a karantén alatt mi dolga van,hogy heteken keresztül nem ér rá napi 1 üzenetet sem írni?

2020. márc. 29. 23:55
 32/67 anonim ***** válasza:
0%

Közöd?

De ha ennyire érdekel kérdezd meg.

2020. márc. 29. 23:57
 33/67 A kérdező kommentje:
Látom nektek is jó érzés belémrúgni
2020. márc. 29. 23:59
 34/67 A kérdező kommentje:
Én nem akartam vele barátkozni.Ő akart mindenképpen a barátom lenni.
2020. márc. 30. 00:00
 35/67 anonim ***** válasza:
27%

Te veszel mindent magadra és ellenkezel mindenkivel. Veregessük meg a válladat hogy igen, jogos a hisztirohamod drágám, rendben van, utáld csak az embereket? lol nem fog megtörténni, rossz helyre jöttél.

Ha ő akart a barátod lenni akkor talán, TALÁN, nem ér rá OLYAN INDOK MIATT AMIHEZ NINCS KÖZÖD. Felfognád már kérlek?

2020. márc. 30. 00:04
 36/67 A kérdező kommentje:

És mi lehet ez az ok?Valami ötlet?

Én nem akarok feleslegesen reménykedni.

2020. márc. 30. 00:15
 37/67 anonim ***** válasza:
53%
Mi honnan tudjuk? Ismerjük? Beszélünk vele? Pontosan tudjuk mi zajlik az otthoni környezetében? Belelátunk a fejébe?
2020. márc. 30. 00:25
 38/67 A kérdező kommentje:
Nyilván sok oka lehet,hogy a karantén kellős közepén hetekig nincs napi 2 perce sem,hogy megírjon egy üzenetet.
2020. márc. 30. 00:30
 39/67 anonim ***** válasza:
27%

1.) nincs teljes karantén, kimehet bárhova

2.) otthon is lehet dolga. Home office? Tanulás? Házimunka? Besegítés a szülőknek? Felújítás? Beteg/idős ápolása a vírus miatt? Olyan körülmények vannak otthon ami miatt nincs kedve beszélgetni veled (mert ha mondjuk a feje felett ordibálnak a szülei talán nem tud jópofizni)? Szeretne kicsit magába lenni, kizárni mindenkit? Van egy projectje amit eddig mindig halogatott de úgy döntött most megcsinálja?

2020. márc. 30. 00:44
 40/67 anonim ***** válasza:
Esetleg nem akarja veled megosztani mit is csinal szabad ifejeben. Igy vagyok en. Olyasmit tanulok amit mar regen tudnom kellene es ezt nem akarom kikiabalni. Magan szfera is letezik.
2020. márc. 30. 00:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!