Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha most valaki azt állítja,...

Ha most valaki azt állítja, hogy nincs rám ideje, akkor hazudik? A járvány miatt nem lehet menni sehova, mi dolga lehet ilyenkor?

Figyelt kérdés

2020. márc. 29. 23:12
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:

"Vagy csak tényleg dolga van és picit másra akar koncentrálni. Ne játszd el a hattyúk halálát, hagyd egy picit most. "

Én pont ezt kérdeztem hogy mi dolga lehet a karantén kellős közepén,hogy már 2 hete nem ír.

2020. márc. 29. 23:28
 12/67 anonim ***** válasza:
0%
Ideje van rád csak energiája nincs. Valószínűleg + vagy az életében és nem akar veled kommunikálni, így próbál lerázni. Keress másikat. Számítógépes játékokkal könnyen lehet ismerkedni, azt ajánlom :)
2020. márc. 29. 23:30
 13/67 anonim ***** válasza:
65%
2 hete nem ír de te napi 1-2x keresed...elmebeteg vagy, vagy csak nehéz a felfogásod? Vagy ezt tanítják az alapítványi suliban?
2020. márc. 29. 23:30
 14/67 anonim ***** válasza:
74%
Nem akar veled barátkozni már. Igazi barátság volt vagy csak netes himihumi.
2020. márc. 29. 23:31
 15/67 A kérdező kommentje:

Nem írok neki napi 2x,amíg még rendesen beszélgettünk,akkor írtam neki napi 2x.

A héten csak 1x írtam neki eddig.Akkor írta hogy nincs ideje.

Persze én már rég megtanultam,hogy soha senkiben nem szabad megbízni.A barátság egy hazugság és semmit sem jelent.Épp ezért soha senkit nem is szabad közel engedni magamhoz,mert mindenki áruló.Utálom az embereket

2020. márc. 29. 23:33
 16/67 anonim ***** válasza:
85%
Na látod pont ezért nincsenek barátaid. Normális ember meghúzza a vállát és tudomásul veszi hogy NEM ÉR RÁ (közöd nincs hozzá miért) és mással foglalja el magát.
2020. márc. 29. 23:35
 17/67 A kérdező kommentje:

ez TAPASZTALAT!!!

Eddig kivétel nélkül MINDENKI elárult.Persze egy kutyában meg lehet bízni.De emberben soha.

2020. márc. 29. 23:36
 18/67 anonim ***** válasza:
69%

Mondjuk ilyen hozzáállással mit vársz? Valakinek épp nincs rád ideje, és egyből magadból kikelve hazugozod meg árulózod?

Tudod, ha állandóan mindenkivel így jársz, esetleg érdemes lenne elgondolkodnod rajta, hogy nem az emberekben van a hiba. Ha normális emberi kapcsolatokat akarsz, akkor itt alapvetően neked kell változnod.

2020. márc. 29. 23:38
 19/67 anonim ***** válasza:
69%
Hát..másoknak vannak barátai, ezzel a hozzáállással meg ne csodálkozz hogy neked nincs. Nem egy embert kell kiszúrni és rátelepedni, ez nem normális. Neked csak ő létezik de neki van más is..és az a természetes te meg nem érted
2020. márc. 29. 23:39
 20/67 A kérdező kommentje:

Érdekes,8 hónapon át akart velem beszélgetni,most meg egyik napról a másikra csak itthagy?

Legalább ne hazudná azt,hogy nincs ideje,mondaná meg hogy nem akar tovább barátkozni.

2020. márc. 29. 23:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!