Ha titeket felhúz/felidegesít valaki mit csináltok?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat2020. márc. 27. 12:02
1/7 anonim válasza:
Semmit, építésvezetőként már szinte semmivel sem tudnak felhúzni. Pedig hetente ránk hívják a navot, munkavédelmet, ántsz-t, tűzoltókat, rendőröket, köztereseket, 15 év alatt csak a katonaságot nem hívták ki még ránk. Sokszor lehetett tudni ki volt a feljelentő, eleinte idegeskedtem rajta, nem értettem az emberi gonoszságot. Ma már nem érdekel, bírságot még sosem kaptunk, nem is fogunk nagyon mert bár lehetetlen feladat de minden szabályt betartunk.
2/7 anonim válasza:
Amikor utána következőnek megyek edzőterembe, rá gondolva ütöm a boxzsákot.
3/7 Laylah válasza:
Kimegyek cigizni. Általában annyi idő pont elég arra, hogy átgondoljam a helyzetet és leszarjam.
4/7 Laylah válasza:
De engem egyébként is nehéz felidegesíteni.
5/7 anonim válasza:
Elpanaszkodom a férjemnek, aki megvigasztal/tanácsot ad/ segít tisztán látni a helyzetet.
Ha a férjem miatt húztam fel magam akkor kikiabáljuk magubkat majd leülünk megbeszélni és egymás vállán bőgünk mennyire szeretjük egymást XD
6/7 anonim válasza:
lenyelem, magamban tartom, néha kijön anyázás formájában ha egyedül vagyok. Remélem megbetegít és beledöglök.. nincs ilyen szerencsém.
7/7 anonim válasza:
Van, akivel perlekedek, van, akit inkább hagyok, arrébb megyek, vagy nem szólok semmi komolyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!