Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondoljátok, hogy a...

Miért gondoljátok, hogy a kutyának több joga van levegőzni, mint a kisgyerekeknek?

Figyelt kérdés

Képesek hazazavarni a kutyások a babakocsit toló anyukákat vagy a kisgyerekkel sétálókat, miszerint "az utcán veszélyes" (elkerülve a tömeget) és képesek odaszúrni, hogy nekik bezzeg joguk van lent lenni, mert a kutyájuk csak lent tud üríteni.

Mintha egy kisgyereknek nem lenne létszükséglet az eü-i séta.

Más városokban is ilyen bunkók most az emberek vagy csak én lakok rossz helyen?

Direkt nem írom a várost.

2020. márc. 26. 10:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
77%
Gyerekre is ki lehet nyitni az ablakot és nem kell lent lófrálni vele...
2020. márc. 26. 13:39
 22/30 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, mindenki felfogja, hogy tök jó odakint mozogni, sokkal jobb mint a lakásban.

De most JÁRVÁNY VAN, amikor nem biztonságos kimenni. Nem jókedvében áll le lassan az egész világ.

Sokkal nagyobb kockázatot hordoz magában az, hogy Pistike lemegy a játszóra beszélgetni-futkosni a többi gyerekkel, mint az, hogy Pistikének pár hétig a szobában kell tornáznia.

2020. márc. 26. 13:41
 23/30 A kérdező kommentje:

22, csak hogy szó sincs játszótéri lógásról, bandázásról.

Ha Pistike kétszer körbebiciklizi a tömböt miközben az anyukája mellette sétál és nem állnak meg senkinél, kikerülnek mimdenkit... az HOL járványügyi veszély?

2020. márc. 26. 13:56
 24/30 anonim ***** válasza:
39%

Azért sok gyereknek most nem ez a levegőzés amit írsz. :)

Plusz ebben ott a veszély, hogy továbbra is elkaphatják ha valaki közel van. A gyerekek ráadásul kifejezetten imádnak mindent megfogni, szájba venni, piszkálni az arcukat, stb ami nem túl előnyös.

Vagy most el kell magyarázni, hogy hogy működik egy fertőző betegség? :D

2020. márc. 26. 13:59
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Ott, hogy nyakonbszom mindkettőt
2020. márc. 26. 13:59
 26/30 anonim ***** válasza:
80%

"Kutyát se muszáj panelban tartani. Szerintem eleve állatkínzás." - szerintem meg panelba szülni gyereket a kínzás. És nem csak a gyereknek, a szomszédoknak is. :)

Az én kutyám, aki lakásban él és egyébként nagytestű, mindennap órákat a lakópark mögötti erdőben sétál és játszik, ahol egyébként normál esetben is csak 1-2 árva lélek jár.

Ezen felül minden egyes hétvégén túrázik vagy nyáron megyünk folyóhoz vagy tóhoz egész napokra fürdeni. Köszöni szépen, szuperül van és nem hinném, hogy ha választhatna az egész életükben x négyzetméter udvarra kicseszett kutyák élete és a mostani élete közt, akkor ő az udvaron unatkozna.

Na, de visszakanyarodva a gyerek vs. panel témára, én falun nőttem fel, volt nagy udvar, csomó játékkal: saját homokozó, saját hinta, medence, csúszda, tudtam fára mászni stb. Na, szerinted nem ez az ideális egy gyereknek? Nem kellett anyámra-apámra várni, hogy kimehessek, plusz nekik sem kellett végig a se..emben ülni és figyelni, nem kellett veszekednem a többi gyerekkel a játékokon.

Egyébként nincs lakhelyelhagyási tilalom, úgyhogy nyugodtan kimehetsz a gyerMekkel egészségügyi sétára bármikor, bármeddig. Tehát eleve nem értem a panaszodat.

Viszont ha lesz is kijárási tilalom, akkor az többet között a gyerekes szülők miatt is lesz, ugyanis itt is a lakóparkban lent bandáznak egész nap a gyerekek, szülők, nagy ívből le..arva a világjárványt. Konkrétan a minap a gyerekek felcsimpaszkodtak a kapura és ott másztak egymás hátán, a szülők meg békésen dumáltak.

2020. márc. 26. 14:18
 27/30 anonim ***** válasza:
82%

Eddig is én kerülgettem a babakocsis vagy több gyerekkel sétáló szuperanyákat, akik egy sima köszit nem bírtak kinyögni, miközben többször az úttestre mentem le, hogy ne érje szó a ház elejét. Éés most is én kerülgetem a gyerekeseket. Ma két nap után kivittem a kutyát és egy anyuka követni kezdett a gyerekével, szerintem meg akarták simogatni. Ami aranyos, csak érted...

A kutyaürüléket összeszedem, a kutyám mindig pórázon. És még így kaptam a járvány előtt is dühös pillantásokat gyerekesektől. Miközben a gyerekek láthatóan normálisan viszonyulnának a kutyákhoz, mindig integetnek neki, meg kiabálnak mosolyogva. Az idióta szülő meg beléjük veri, hogy gyűlöljék a kutyákat.

2020. márc. 26. 14:34
 28/30 anonim ***** válasza:
83%
Ja és egyszer sem szóltam rá eddig gyerekesekre, most sem nagyon izgat ha kint vannak, csak ők is vigyázzanak a távolságra.
2020. márc. 26. 14:35
 29/30 anonim ***** válasza:
72%
"Na, de visszakanyarodva a gyerek vs. panel témára, én falun nőttem fel, volt nagy udvar, csomó játékkal: saját homokozó, saját hinta, medence, csúszda, tudtam fára mászni stb. Na, szerinted nem ez az ideális egy gyereknek? Nem kellett anyámra-apámra várni, hogy kimehessek, plusz nekik sem kellett végig a se..emben ülni és figyelni, nem kellett veszekednem a többi gyerekkel a játékokon." +1
2020. márc. 26. 14:36
 30/30 anonim ***** válasza:
72%
Kedves okos gondoskodó anyuka még mindig leszarja a gyerek egészségét, hogy egyre több kisgyerek és csecsemő hal bele a koronavírusba, míg kutya egy sem?
2020. ápr. 2. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!