Miért gondoljátok, hogy a kutyának több joga van levegőzni, mint a kisgyerekeknek?
Képesek hazazavarni a kutyások a babakocsit toló anyukákat vagy a kisgyerekkel sétálókat, miszerint "az utcán veszélyes" (elkerülve a tömeget) és képesek odaszúrni, hogy nekik bezzeg joguk van lent lenni, mert a kutyájuk csak lent tud üríteni.
Mintha egy kisgyereknek nem lenne létszükséglet az eü-i séta.
Más városokban is ilyen bunkók most az emberek vagy csak én lakok rossz helyen?
Direkt nem írom a várost.
A kutyát azért viszik ki, hogy ne a nappali közepén "menjen el WCre", nem hogy kapjon egy kis friss levegőt.
Szóval a kutya levitelét nem lehet elkerülni.
Kijárási tilalmak nagy részén kileet vinni a kutyákat sétálni, de a gyereket már nem vagy csak az emberek önmaguk nem.
Az, hogy neked ez nem tetszik az nem jelent semmit.
A kutyák nem fertőződhetnek meg az új koronavírussal, a gyerekek igen.
A gyerekek tudnak pelenkát, bilit, angolwc-t használni, a kutyák nem igazán.
Ehhez nem kell zseninek lenni azért.
Ha nem viszed ki a gyereket, ő is a szőnyegre szarik?
A kutyákra veszélyes a koronavírus?
Na, ezért.
Szeretem az agyilag toprongy szülőket...
Köszönöm, 15-ös, ezt a levegős dolgot én sem értettem, ami bejön az nem friss, ami az ablakon túl van, az az?
A séta pedig nem LÉTszükséglet. LÉTszükséglet, ami kell az élethez, és a hiányába belehalsz.
"Kutyát se muszáj panelban tartani. Szerintem eleve állatkínzás"
Csak a kutya nem a saját szabad akaratából költözött egy panelba.
Te meg igen!!
"Kutyát se muszáj panelban tartani. Szerintem eleve állatkínzás"
Gyereket is lehet szülni olyan helyre, ahok van udvar és terület futkározni odakinn. Ja, hogy arra nincs pénz meg lehetőség? Akkor minek gyerek? :)
Tudunk mi is szemetek lenni, mint látod. Egy kistestű kutyának nem állatkínzás, ha lakásban lakik. Sőt, sok fajta él már, akit nem lehet kinn tartani, mert nem bírja a hideget és a sarat, koszt...
"Nem maga a kintlét az egészséges benne, hanem a séta, a testmozgás. "
Tévedsz. A friss levegőn végzett testmozgás ami egészséges. Sokkal több oxigént tud felvenni a tüdő, ha lent sétálsz, mintha zárt lakásban futsz. Ezért eü-i.
A kisgyerekeknek pedig sokkal kisebb a tüdőkapacitásuk, ezért ajánlott minél többet a szabad levegőn mozogniuk, mert az agy fejlődéséhez is elengedhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!