Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti tartalékoltok kaját az...

Ti tartalékoltok kaját az esetleges nehéz időkre? Ha igen miből és mennyit készítetek be?

Figyelt kérdés
2020. márc. 24. 20:53
 1/9 Lazy Lover ***** válasza:
95%
Nem a szokásos mennyiséget vásárlom csak
2020. márc. 24. 20:56
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Nem sokat, csak keveset, e abból is csak szárazárut.
2020. márc. 24. 21:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Dettó kevesebbet pl.lisztet,cukrot,lekvárt, Nutellát,olajat.Zsir,hús,száraz kaja van otthon bőven egyébként is.
2020. márc. 24. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Annyi hogy 1 helyett 2 hétre vásároltam, hogy kevesebbszer kelljen mennem.
2020. márc. 24. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Csak annyit tartalékoltunk be, hogy ha ma valami éppen nincs, akkor ne kelljen számtalan üzletet végigjárni, hiszen holnap bizonyára lesz. Gluténérzékeny vagyok, ezért nekem alkalmas lisztből, szárított tésztákból és szárított élesztőből vettünk többet.
2020. márc. 24. 21:33
 6/9 anonim ***** válasza:
96%

Időnként veszek 1-1 plusz olyan élelmiszert amit alapból megennék.

Pl.: Ízesítés nélküli zab, bab konzerv, halkonzerv, rizs, bulgur, tészta stb...

Lehető jobb esetben feleslegesen vettem meg elére, de mivel alapból eszem ezeket el fog fogyni és kevesebbszer kell vennem ilyen tartós élelmiszereket a jövőben.

Minden legalább 2021ig jó szóval biztos elfogy.

A lehető legrossabb esetben, meg majd ha lesz olyan időszak hogy nem akarok emberek közé menni, mert én vagyok beteg és nem akarom tovább adni vagy csak én nem akarok ki menni, hogy lehetőségem legyen elkapni a vírust.

Akkor lesz otthon kaja.

Szóval ezt nem egy potenciális éhezéses időszak miatt vettem össze és még folymatosan veszem.

Meg nem vásároltam fel egyben óriási mennyiségeket. Csak mindig amikor boltba megyek veszek 1-2 plusz dolgot, már kb 2 hete.

2020. márc. 24. 21:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell raktározni. Ha vesztegzár lenne, akkor is le tudsz menni a boltba (számlát kell mutatnod hogy ott jártál) ésott mindent megkapsz.
2020. márc. 25. 05:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szokásos mennyiséget vásárolok, vagy egy picivel többet, hogy ne kelljen minden egyes nap mennünk.
2020. márc. 25. 10:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartalékolunk, viszont alkalmanként többet vásárolunk, hogy utána másfél-két hétig ne kelljen elmenni a boltba.
2020. márc. 25. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!