Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ti mit vennetek/vettetek,...

Ti mit vennetek/vettetek, vagy keszitettetek/keszitetek a baratnotoknek 1 eves evfordulora?

Figyelt kérdés

2019. nov. 2. 18:38
 1/1 anonim válasza:
100%

Nem tudom, hogy hány éves vagy, ha viszonylag idősebb akkor nem biztos, hogy jó ötlet, de én ezt nagyon jó ajándéknak tartom bárkinek:

Egy fadobozt (ami ilyen nyitható és ugye lehet a belsejébe pakolni) lefestesz pl: fehérre, és a belsejébe, ahogy kinyitod, arra a részre ami felnyílik (huh remélem érted ahogy magyarázom :D) közös képet ragasztani. A dobozba rakhatsz édességeket, kisebb plüssállatot, akár közös élményeket felírhatsz papírra és belerakod, vagy szerelmeslevélszerűséget is belerakhatsz. Szerintem ez tök ari ajándék, fadobozt meg papírboltba, hobbiboltba is lehet találni.

2019. nov. 2. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!