Miért érzem azt, hogy kettős életet akarok élni? Egyre erősebben gyötör engem ez a gondolat, és teljesen rámtelepedik.
Vázolatosan valahogy így festene a dolog:
- Itthon, Magyarországon, azon belül is a megyémben vagyok egy közkedvelt, humoros, de egyébként átlagos 23 éves srác. Sok barátom van, sokan szeretnek, és ismernek úgy, ahogy vagyok.
- Most hasraütésszerűen mondok Budapestet, vagy mondjuk egy külföldi nagyvárost, pl Bécset vagy bármit, ahol teljesen más lennék. Ott másnak mutatnám magam, más lenne a mentalitásom, már kapásból máshogyan ismernének meg engem az emberek. Ott szereznék magamnak párt, ott mással foglalkoznék, teljesen megváltoztatnám magam, de közben itthon is élnék. Ez megvalósíthatatlan ha nincs mindkét helyen otthonom, de egyre jobban gyötör ez a dolog.
Nem tudom szavakba önteni, de remélem értitek hogy mire gondolok. Ez mi lenne? Miért akarok erőszakosan új közegbe kerülni, de a régit is megtartani részben? Nem fér a fejembe.
budapest : a bünös város
lessz majd ilyen film mi? :D
1: Akkor már inkább: "Bécs árnyékában"
2: Nagyon köszönöm a válaszod, megnyugtatott némileg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!