Te hogy viseled ha egy halk helyiségben valaki melletted gabonapelyhet, chipset, retket ropogtat? De úgy hogy berezonál a ház.
Figyelt kérdés
Te felfigyelsz erre, vagy figyelmen kívül hagyod, mert ez normális és a ropogós ételnek roppanós hangja van?#étel #rop rop
2020. márc. 23. 20:01
1/13 anonim válasza:
Felállok és elmegyek onnan mert meg tudom ilyenkor a vasat is hajlítani.
Amikor anyám eszik ilyen normálatlanul akkor is inkább bemegyek a szobába mert hozzá tudnék vágni akármit nem érdekel kiaz
De volt hogy itthonrol hirtelen csak emiatt kimentem a boltba...
23/n
2/13 anonim válasza:
Zizzegos cukor! :) Imadom vele idegesiteni a tobbieket a moziban :D
3/13 anonim válasza:
Mizofóniás vagyok, de a ropogtatás épp nem zavar. A szürcsögés, nyammogás annál inkább. Ha levest ennének mellettem, vagy kávét hangosan kortyolva, az halál.
4/13 anonim válasza:
Nem vagyok olyan idegbeteg, hogy őrjöngjek, mert valaki mellettem retket eszik :D nyilván itt most a normális evési stílusról van szó, nem írtad, hogy direkt csámcsog meg ilyenek.
5/13 anonim válasza:
Nem zavar. De ha foggal kapja el a villát vagy nyalogatja a száját/dörzsöli a szemét, aminek ilyen nyálkacsattogós hangja van, attól megőrülök
6/13 anonim válasza:
Csak akkor zavar, ha valamire éppen koncentrálni próbálok, amúgy észre sem veszem.
7/13 anonim válasza:
Ha nem ad ki csamcsogo, nyammogo hangokat, akkor nem zavar.
8/13 anonim válasza:
Engem nagyon zavar, még ha az illető próbál is kultúráltan enni. Mindig is idegesített, ilyenkor ha tehetem elmegyek másik helyiségbe, ha nem, akkor zenét hallgatok (fülhallgatóval, persze).
10/13 A kérdező kommentje:
De nem kiskoromtól van ez csak egy ideje figyeltem fel rá és már eléggé kiélezett vagyok erre. És ez miatt én sem tudok normálisan enni nehogy a másikat zavarja..
2020. márc. 23. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!