Idegesit a parom hogy megzabalja a chipset?
Figyelt kérdés
Annyira idegesit benne mar minden kb.
Ma vettunk chipset pl.
Leultunk tv ele es elkezdtuk enni.
De olyan gyorsan ette mintha valaki elvenne tole.
Egy darabot hagyott nekem.
Annyira irrital komolyan mondom.
Tudom gyerekes dolog de mi a f***szert kell igy beturni az egeszet.
Annyira idegesit....
Es nem ez az egyetlen dolog ami mostanaban felhuz vele kapcsolatban.
Miert?
22/L
2018. jún. 3. 18:37
1/7 anonim válasza:
Mert elszállt a rózsaszín köd, és mostmár észreveszed a hibáit is..
2/7 anonim válasza:
Vegyetek két zacskó chipset, mindenki a magáét. A chips eteti magát, úgy van kitalálva. Meg lehet, hogy éhes volt. Ha drága, akkor rágcsáljatok sárgarépát.
3/7 anonim válasza:
Ha ez a legnagyobb problémátok akkor marha egyszerű a megoldás...osszátok meg és rakjátok két tálba a chipset....tadaaaa...így mindenki olyan tempóban eszi amiben akarja. XD
Bár szerintem ez inkább csak kivetítése valamiféle belső frusztrációnak.
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem ez zavar benne. Valami mélyebb dolog miatt (amit lehet, hogy még magadnak sem mersz bevallani) húzod fel magad ilyen apróságon. Nem hiszem, hogy a chips a legnagyobb probléma az életedben.
5/7 anonim válasza:
Én nem is azt mondanám, hogy a hibáit veszi észre, hanem hibákat generál, okokat keres a kapcsolat megszakítására.
7/7 papics válasza:
a mamám mondta egyszer: ha eloszlik a rózsaszín köd akkor tudjátok meg, hogy valójában mind ketten ugyan olyan büdöset fingotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!