Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Meddig fog fajulni a koronavír...

Meddig fog fajulni a koronavírus hisztéria és félelem? Tényleg lassan ott tartunk, hogy az emberek könyörögnek azért, hogy alapvetős szabadság jogokat vegyenek el? Mekkora baj van a fejekben?

Figyelt kérdés

2017-ben az influenza 27 EZER!!!! áldozatot szedett (CSAK ITTHON). Ez a vírus kutya fa sza ehhez képest. Naponta a koronavírusban világszerte meghaltaknál sokkal magasabban arányban halnak meg AIDS-ben és egyéb más nyavajában. MI EZ?

Mi az, hogy az emberek kérik hogy kijárási tilalom legyen, megfosszák őket a gyülekezési jogoktól. Leáll a gazdaság? Szerintem (és még sokak szerint) ez úgy lenne egészséges, hogyha ajánlanék, megkérnék az embereket a gyülekezéstől való elszigetelődésre, folyamatos lenne a figyelmeztetés ( most is van, csak éppenséggel ez hisztéria) és ha az emberek így döntenek, akkor ez van, ha úgy akkor az, eleve az ő döntésük kéne hogy legyen a sorsuk. Ez olyan diktatórikusnak jön le nekem, az egész világon csak ál demokrácia van.... egy tollvonással egy nemlétező katasztrófára hivatkozva megfoszthatják a szabadságjogaiktól az embereket? ?? Ez normális?

ui: A vírust kb az emberiség 80%-a megfogja kapni, mielött bármiféle vakcina létrejönne rá. Kérdés, mi éri meg jobban? Szép lassan hazaverni a gazdaságot, vagy átesni rajta gyorsan????

2020. márc. 23. 17:53
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

" felesleges beleütnöd az orrod. Ostoba vagy ehhez

"

Itt egyedül te személyeskedsz, fröcsögsz, kedves "kutató". Ui: Ismerek a témában jártas orvosokat és az biztos, hogy nálad kultúráltabban, szerényebben és műveltebben nyilvánítanak véleményt. Ergo, te úgy vagy kutató, ahogy én asztronauta.

2020. márc. 23. 18:41
 22/26 anonim ***** válasza:
69%

De nekem jogom van nem meghalni mások gondatlansága miatt. Nem kell kijárni 2 hónapig. Nem örökre zárnak be.

A másik oldal meg az, hogy ha miattam halna meg valaki, akár egy ismeretlen, már-fél-lábbal-a-sírban öregasszony, azt is a szívemre venném. Nekem nem fontosabb az emberéleténél az, hogy kávézgassak meg flangáljak ide-oda.

2020. márc. 23. 19:38
 23/26 anonim ***** válasza:
33%
Mert egy id.iótának muszáj simogatni a lelkét a neten keresztül? Elmondom nem. Én is ismerek kedves orvosokat és kutatókat, de én k.rvára le.szrom ezt az álszentséget. Gyülölöm a hozzád hasonló ostoba proli embereket
2020. márc. 23. 19:47
 24/26 Lazy Lover ***** válasza:
56%
2020. márc. 23. 19:57
 25/26 anonim ***** válasza:
76%
Jelentsétek már ezt a gyökeret. Két hete minden nap itt bizonygatja, hogy szerinte hiszti a járvány. Hiába írnak le neki észérveket, nem érdekli.
2020. márc. 23. 20:30
 26/26 anonim ***** válasza:
76%

"Szerintem (és még sokak szerint) ez úgy lenne egészséges, hogyha ajánlanék, megkérnék az embereket a gyülekezéstől való elszigetelődésre, folyamatos lenne a figyelmeztetés ( most is van, csak éppenséggel ez hisztéria) és ha az emberek így döntenek, akkor ez van, ha úgy akkor az, eleve az ő döntésük kéne hogy legyen a sorsuk."

Hetek óta könyörög a kormány minden létező platformon, hogy maradjanak otthon az emberek. A youtube percenként bedobja Győrfi Pált, a facebook is ezt reklámozza, a postaládába is bedobtak erről szóló tájékoztató anyagot, mindenhol ez jön szembe az emberrel. A tévében is ezt reklámozzák, minden nap elmondják a sajtótájékoztatóban, hogy mit kell tennünk. Ha a nép még ennek ellenére sem fogja fel a dolgot és csakazértis átmegy a szomszédba meg benyomul a plázába vagy a piacra ezerötszázadiknak a tömegbe, mert a szép kérés egyik fülén be, a másikon ki, akkor nincs mese, jönnek a keményebb, erőszakosabb módszerek, mert a sok hülye tahó másképp nem vehető rá semmire, még olyasmire sem, ami egyébként az ő érdeke is lenne.

Ha a három éves gyereked a villát dugdossa a konnektorba, akkor sem ülsz mellette és kérleled, hogy "Pistikém, légyszíves ne dugd oda be a villát, mert megráz az áram és meghalsz", hanem ha az első figyelmeztetés ellenére továbbra is csinálja, akkor megfogod a villát és kicsavarod a kezéből.

2020. márc. 24. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!