Elmebeteg vagyok, ha a mostani világjárvány és hisztéria közepette sincs semmi, de semmi félelemérzetem?
Vihar előtti csend :)
Általában azoknál szokott lenni, akiknek semmiféle védőfelszerelése és tartalékja nincsen. Ez egyfajta védőmechanizmusa az agynak.
Rejtve nyilván ott motoszkál a gondolat, különben nem teszed fel ezt a kérdést.
Nekem semmi gondom azzal, ha valaki “nem fél” de tegye ezt intelligensen. Ne féljen, de bírja ki pár hétig moziba jàrás nélkül, sűrűn kezetmosva.. nem kell ész nélkül rettegni, de elvagánykodni sem kell, mert a sok nemfélő az, aki csakazért sem azt teszi amit kérnek tőle, ezzel megszivatva kb mindenkit.
A Pista nem fél, ő király gyerek, vele úgy sem történhet semmi. Pista elmegy a buliba, a szintén nem félő Károllyal meg Józsival. Pista, Károly meg a Józsi másnap totál külön utakat járva összefogdossa az interspar kilincset, mert beugranak néhàny doboz sörért, hisz aznap is buli lesz, ők nem félnek, nevetnek a tömegen. A sok félő meg az interspar kilincs után tapogatja össze a lisztet meg a cukrot, amit hegyekben vásárol fel, meg viszi át a mamának, hisz nehogy már a veszélyeztetett idősek menjeknek a boltokba. Nyilván ez egy bagatell példa, de remélem látod, hogy hogy lesz beteg az a felelőtlen nemfélőtől, aki egyébként tisztességgel betartja, amit kérnek tőle.
Örülünk, hogy nem pánikolsz, légy felelősségteljes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!