Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik még nem veszik komolyan...

Akik még nem veszik komolyan járványt azok miért nem?

Figyelt kérdés

Azok szerint olaszországban és kelet Európában miért ilyen rossz a helyzet?

Kormány szerintük miért hozott ilyen intézkedések eket?

Vannak emberek akik még mindig nevetnek még mosolyognak azokon akik kesztyűt és száj maszkot hordanak.

Konkrétan már itt van a vírus ami az olaszoknál napi 500 áldozatot szed.

2020. márc. 22. 17:20
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
5%

"Egyedül Olaszországban van ilyen rossz helyzet - ennek is megvannak a maga okai"

Mik az okai?

"jóval kevesebb mind a fertőzött, mind a halott, mint egy átlagos influenzajárvány alatt"

Es ezt mibol szamolta ki? Matematikus on?

2020. márc. 22. 19:17
 22/26 anonim ***** válasza:
24%
8as válaszoló vagyok és azt szeretném üzenni a kérdezőnek hogy attól még hogy az idősek meghalnak nem kellene összedőlnie a magyar gazdaságnak. pl. az egyik szomszédunk konkrétan csődbe megy mert nekik csak egy virágboltjuk van. Szóval attól még hogy meghalnak az öregek a betegek attól még az életnek ugyanúgy mennie kéne tovább mert egyszer amúgy is meghalnának. Erre van egy METAFORA. Van 87milliárd forintod. El elvesztesz belőle 1 milliót. Érdekel? nem! Elvesztesz belőle 1 milliárd régit. érdekel? Nem! És azért nem érdekel mert maradt még 6 milliárdod és még te is élsz.
2020. márc. 23. 11:47
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
* 7 milliárd
2020. márc. 23. 11:48
 24/26 anonim ***** válasza:
46%
Wow, milyen gusztustalan ember vagy te. És ha van valaki 28 évesen magas vérnyomással, aki korona nélkül 70 évesen halna meg, az tök mindegy, hogy most hal meg, mert amúgy is meghalna egyszer?
2020. márc. 23. 11:50
 25/26 anonim ***** válasza:
90%
Igen egyszer mindenki meghal. te is én is. Ezt el kell fogadni. Lehet hogy pont én halok meg és nem a magas vérnyomásos ember akkor ez van de te és ő is mêg êltek
2020. márc. 23. 12:03
 26/26 anonim ***** válasza:
93%
És szerintem az sokkal szomorúbb hogy egy egészséges, fiatal gyerek azért pusztul éhen mert a szüleinek nem lesz munkája mert bedől ebbe a szarba az egész gazdaság
2020. márc. 23. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!