Ha mindenki azt akarja hogy legyek öngyilkos, akkor tegyem meg?
Figyelt kérdés
Szerintem mindenki elítél. Azért amit tettem. Csúnya dolog volt. Ezért is vagyok egyedül de teljesen.2020. márc. 22. 14:32
11/13 anonim válasza:
Ezt, hogy mindenki azt akarja, nyilván csak a te saját f_aszságod, amit jól bemeséltél magadnak, egyébként ha fenyegetőztél, akkor állj a sarkadra és viseld a következményeit. Főleg ha azt mondtad valakinek, hogy pl. elvágod a torkát egy késsel, akkor jogosan húzódnak el tőled, nem mindenki szereti a közveszélyes háborodottakat.
12/13 anonim válasza:
Semmiképp ne legyél az!
Mindenki hibázik és minden csoda 3 napig tart. Mindenkinek annyi mindennel kell foglalkoznia, hamar elfelejtik, ha hibáztál. Az eddigi barátaiddal vedd fel te a kapcsolatot. Mássz ki ebből, ki tudsz!
13/13 anonim válasza:
Nézz egy kicsit szét a világban, láthatod hogy ennél nagyobb bűnöket is megúsznak egyesek. Akit megfenyegettél ahhoz szépen menj oda és kérd a bocsánatát. Nem elfutunk a hibáink elől, hanem bátran szembenézünk a következményekkel. Akkor hamarabb felejtős lesz a dolog mindenki számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!