Amerikába miért lesz sok lány öngyilkos?
ma 10:57
jó komment
Mk Ultra.
A pszichopaták évekig tartó munkája hogy egy olyan világot építsenek ki ami számukra természetes. Ezt legtöbbször tiniken hajtják végre mivel úgy sem fog senki sem kártérítést tenni ezekkel az ember kísérletek ellen. Valójában egy érzelmileg stabil és normális emberekről van szó.
A pszichopaták kitalálták hogy hogyan vehessék át az emberek fölötti irányítást. Ennek a projektnek a neve: Mk Ultra. A tudatbefolyásolás létezik és jelen van társadalmunkban.
ma 1108
"nekem lett öngyilkos családtagom"
Sok magukat értelmesnek mondó kommentelők irták már itt hogy állitólag csak a gyávák lesznek öngyik..
ma 11:12
"mivel úgy sem fog senki sem kártérítést tenni ezekkel"
Igazad van,ezekben a megtörtént esetekben sem kaptak semmit az elkövetők,ráadásul még a halott lányt hibáztatták hogy ő is benne volt a dologban..beteg világot élünk..
"Minek kell elmenni bulizni 15 évesen és inni?"
Mert jelenleg ez van beléjük nevelve, hogy ez a menő. Magyarországon is ez megy.
"Sok magukat értelmesnek mondó kommentelők irták már itt hogy állitólag csak a gyávák lesznek öngyik.."
Mert képtelenek felfogni, hogy az öngyilkosság hátterében a legtöbb esetben mentális zavarok állnak, nem gyávaság, esetlen úgy gondolják a mentális zavar is a gyerek hibája.
De így is úgy is tiszteletlen "öngyizni".
Sok olyan esetet láttam és hallottam a tv-ben hogy az ember kiment az utcára és meghalt. (Elutottek, leszurtak....)
Akkor mostantól senki ne menjen ki az utcára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!