Mit gondol majd rólam az iskolapszichológus, ha halálfejes ruhába megyek el a találkozóra. Hiheti azt, hogy öngyilkos akarok lenni?
Figyelt kérdés
2019. febr. 24. 21:15
1/10 anonim válasza:
Ilyennel pszichológust nem tudsz megtéveszteni. Azt fogja hinni hogy egy önimádó, magamutogató kis punci vagy, mint olyan sokan ebben a korban.
2/10 anonim válasza:
Inkább azt hogy egy hétköznapi kamasz kislány vagy, aki keresi az indentitását az életben.
3/10 anonim válasza:
Pózer vagy
Engem gyerekként sem érdekelt ép milyen ruhában mentem pszichológushoz vagy bárhova és most sem.
A munkatáboros pólóm viszont tetszett neki
4/10 anonim válasza:
Azt hogy egy átlagos tini vagy.
Sajnos ebben a korban még kevésbé reálisan gondolkodnak a gyerkőcök, és könnyen egy szürreális, menő karakternek képzelik magukat. Míg egy felnőtt egy beöltözött jelmezes fura gyereket lát, addig a gyerek meg egy menő, rejtélyes emósnak hiszi magát.
6/10 anonim válasza:
Ha nem ért a szakmájához, akkor hiheti. Engem is egyből "megszakértett" az iskolapszichológus, amikor fekete ruhában mentem hozzá. (De annyit is ért a nő, bevallottan a nevtanból hozták a gimibe, mert jobb szakembert nem kaptak.)
7/10 anonim válasza:
Jot nem az biztos...,
De nincs más?
Így azt gondolja higy direkt vetted föl és igaza van.
8/10 anonim válasza:
Én azt gondolnám, hogy egy cuki kis kalóz vagy.
9/10 anonim válasza:
Hiheti azt, hogy egy lázadó kamasz vagy
10/10 anonim válasza:
Szerintem édes mindegy. Gyerekkorom óta goth-rocker stílust követem, nem nőttem ki belőle, pedig 26 vagy, anno 3 srác meghalt, rájuk ömlött a homok mert egy homokbányában barlangot ástak. Velem is nekiállt okoskodni, hogy miért nézek így ki stb, a végére már úgy fogtam vissza röhögést, hogy mit össze nem okoskodott, én meg simán nem akartam neki kiteregetni, hogy mit miként látok, és miért nézek ki úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!