Kinek milyen gyengesége, lelki defektusa van? Kort és nemet is írhat aki szeretne.
És tartok a szégyentől, a rossz megítéléstől. Ezen felül a kudarctól, az egyhangú élettől és talán a párkapcsolatoktól, ebben nem vagyok biztos.
21/F
- Szociális fóbiám van, ami ugyan az elmúlt években látványosan javult, vannak szituációk, ahol még mindig nagyon előjön, és leblokkolok, és félek.
- Bipoláris depressziós vagyok-
- A pszichopata (tényleg az, nem csak úgy mondom, mert utálom) majdnem exem teljesen tönkretett, semmi önbizalmam, tele vagyok gátlásokkal, ami valamennyire mindenre kihat, a legjobban mégis a szexre és ahhoz hasonló dolgokra. Ez a része tényleg borzasztó, nem tudom leírni (vagyis le tudnám, csak hosszú), de soha senkiről nem hallottam volna, hogy ugyanígy lenne ezekkel a dolgokkal, mint én.
- Anyám szavaival élve "lelki nyomorult" vagyok.
- Egyrészt az érzelmeim az arcomra vannak írva, teljesen őszinte vagyok, mindig mindenkivel, viszont ha valaki kimutatja, hogy szeret (barátilag, mert máshogy nem volt ilyen soha), akkor tudatalatt ellököm magamtól, akár szó szerint is, ha meg akarna ölelni, elhúzódok, pedig nem akarok. Erre próbálok figyelni, a múltkor is megsértődött egy barátom, mert nem öleltem vissza, és elhúzódtam tőle, aztán rájöttem, hogy hülyén viselkedtem, és bocsánatot kértem, és megöleltem, de mégis, még mindig ezt csinálom azóta is.
- Próbálkoztam már öngyilkosnak lenni, de mindig túl gyenge voltam hozzá, hogy megtegyem, sosem próbáltam igazán.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!