Veletek is előfordult már hogy egyedül éltetek egy lakásban és mégis elvesztek a dolgaitok?
Figyelt kérdés
Én egyedül élek egy szobában.Amikor ideköltöztem még mindenem megvolt,most van néhány dolog ami eltűnt pedig csak nekem van kulcsom a szobából rajtam kívül nem tud bejönni senki.Akkor hogyhogy nem találok dolgokat?Nem nagy értékek tűnnek el pohár,olló,papírok ilyesmi.Pedig nem dobtam ki őket ez biztos.Hogy történhet meg hogy mégis eltűnik?2020. márc. 18. 02:30
11/12 anonim válasza:
#10, ez jó volt, és milyen igaz! A fél pár zoknik tényleg rejtélyesek.
Nálam is előfordult már hasonló, az elmúlt évtizedben 2 olyan dolog tűnt el szőrén-szálán, amit rendeltetésénél fogva biztosan nem vittem ki a házból, és biztosan nem "akárhová" tettem, hanem a helyére. Azóta volt már nem egy nagy takaritás, átalakitás, stb, mégsem kerültek elő, nyomuk veszett...
A te esetedben viszont jó eséllyel van mégiscsak valakinek kulcsa a lakáshoz, aki bemegy, ha nem vagy otthon, és kutakodik. Csak te nem tudsz róla.
A másik lehetőség, hogy nem stimmel valami az emeletn, kezdődő alzheimer-kórod, demenciád van, vagy alvajáró vagy, és te magad tünteted el őket, anélkül, hogy tudnál róla.
12/12 A kérdező kommentje:
#11-es 30 évesen már kezdenèk leépülni szellemileg?😕
2020. márc. 18. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!