Veletek is előfordult már hogy egyedül éltetek egy lakásban és mégis elvesztek a dolgaitok?
#4 -bél van minden, ami itt veszik el. :)
Hiszen ott minden megvan!
Pont tegnap voltam így. Öltöztem reggel, átmentem a másik szobába, kerestem egy pólót a frissen mosott ruhakupacban. Meg is találtam, visszamentem a hálóba, és még az emlékem is megvan hogy leteszem az ágyra a pólót amíg felvettem a nadrágot. És mire visszafordultam, eltűnt. Kerestem, nem találtam, majd visszamentem a másik szobába a frissen mosott ruhákhoz, és ott volt a kupac tetején.
Hát ilyen hüle csak nem vagyok, hogy ha már kikerestem a kupacból, utána ott hagytam a tetején...
Ha mindennek megvan a helye a lakásban, rend és rendszer van, akkor ez nem fordulhat elő. Pl. munkával kapcsolatos iratok, kilépő papírok egy dossziéban, lakással kapcsolatos dokumentumok egy másikban, banki ügyletek a harmadikban, orvosi dolgok a negyedikben, stb.
Az ember azt hiszi, hogy ide tette, megesküszik rá, de nem találja. Ezért hajlamos arra, hogy mágikus dolgokban higgyen.
Ha lehet és most otthon vagy a vírus miatt, kezdd el rendbe tenni a szobádat és az életedet! Hidd el, megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!