Mit tegyek? Borzalmasan utálom a lányt.
Szóval van egy lány akit ismerek és a postán dolgozik.
De egyszerűen nem tudom meg mondani miért, de rettentően utálom, elfog egy lenéző undor. Nem bántott engem, de Valami miatt nem tetszik a személyisége a kinézete. Akárhányszor meglátom, pofán tudnám verni. Ez miért van? Tényleg szinte gyűlölöm a lányt kb: Az a helyes okos lány fellingje van..... 🥶🥶
Köszi a válaszokat!
Senki másnál nincs ilyen, csak ennél a lánynál. Úgy hogy nem gondolnám hogy bennem van a hiba. Szimplán nem bírom a lányt, nem tetszik maga a személyisége, probálok pozitívan viselkedni vele, de így is látni rajtam hogy a pokolba kívánám.
Majd te is fogsz életed során találni ilyen embert, aztán majd ráébredsz hogy miről van szó.
Elég ha megszólal, elég ha meglátod stb.
Majd ha lesz ilyen, nyugodtan írd le ide a véleményed, bisztosan érdekelni fog.....
14: Veled ellentétben ha én utálok valakit annak van oka, azért nem kedvelem őket mert tettek valamit ellenem, vagy valamit ami a szememben elítélendő.
Nem csak léteznek és én emiatt valamiért késztetést érzek arra hogy fizikailag bántalmazzam őt. Mert ez bárhogy is nézzük nem normális. Fortyogó düh és gyűlölet egy ember iránt, akit nem ismersz, nem tett ellened semmit, csak "helyes okos lány feelingje van"? Komolyan? Két tulajdonság, ami semmilyen mértékben nem negatív? Legalább mondd azt, hogy stréber feelingje van, ha azt akarod hogy mindenki a seggedet nyalja itt hogy mennyire igazad van hogy utálod. Plusz csak "feelingje" van? Nem is ismered de már ráakasztasz egy jelzőt ami miatt utálhatod?
A te fejedben kell rendet tenni ne tagadd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!