Mit tegyek? Borzalmasan utálom a lányt.
Szóval van egy lány akit ismerek és a postán dolgozik.
De egyszerűen nem tudom meg mondani miért, de rettentően utálom, elfog egy lenéző undor. Nem bántott engem, de Valami miatt nem tetszik a személyisége a kinézete. Akárhányszor meglátom, pofán tudnám verni. Ez miért van? Tényleg szinte gyűlölöm a lányt kb: Az a helyes okos lány fellingje van..... 🥶🥶
Van ilyen.
Nem szimpatikus, ennyi. Nekem is vannak emberek, akiket nem kedvelek, de fogalmam sincs, hogy miért. A tiszteletet persze megadom nekik is.
Rá vetited ki a komolexusaidat. Normál esetben egy embert nem önt el agresszió olyasvalaki felé, aki sosem ártott neki. Mindegy mit teszel, de ne flegmaskodj vele emiatt a képzet miatt.
Jobbulast...?
Szimplán azért mert nem szimpatikus valaki ritkán fogja el a düh ilyen mértékben az ember, nem hiszem hogy ez így már normális.
Nézz egy kicsit magadba, hogy vajon mi válthatja ki belőled ezt. A kinézete? A viselkedése? Emlékeztet téged valakire?
Megesik hogy valakitől érthetetlen okokból rosszul vagyunk. Pont úgy, ahogy a megmagyarázhatatlan szimpátia is működik. Ettől még nem vagy rossz ember, ne ostorozd magad, próbálj távol maradni tőle amennyire lehet, vagy ha nem tudsz, és muszáj jóban lenned vele, akkor próbáld meg annyira megismerni hogy 1-2 pozitív dolgot megláss benne.
De nyugi, emiatt nem vagy sem irigy sem pedig komplexusos, az hogy beteg lennél pedig egyenesen durva.
2.: Ja értem, akkor érzelmileg szabad? :D Hát qrva lovagias vagy mondhatom. :)
Nem tudom kérdező engem a pláza pcsáktól fog el ugyanez az érzés. Tudod a csajok akik karrierük csúcspontján műkörmösek de az anyagárat is alig hozzák vissza vagy tesco árufeltöltők és lopni kell a sminket mert nincs rá zs de azért az arcuk olyan mintha egy kezdő karosszérialakatos csinálta volna: ujjnyi vastag rajta a glett. :D Fura hogy pont a helyes és okos tulajdonságok az amik taszítanak. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!