Miért van az, hogy gyakorlatilag az összes HR-es szép és csinos nő?
En is szinte csak ilyen lanyokat lattam eddigi interjukon, de cserebe mind buta volt, mint a fold.
Fiatal csajok, johogy csinik.
Mert manapság r*hadtul felszines minden cég és csak a külsőre mennek, a szaktudás nem számít.
Nem véletlenül tart ott Mo. ahol tart.
Én jelenleg HR-en dolgozok. Itt tényleg néhány kivétellel csinos lányok vannak, és mivel én olyan helyen vagyok, ahol kell nyelvtudás is(2 idegen nyelv is ráadásul), így azért javarészt értelmesek és nagyon aranyosak is :) De más cégeknél, ahol pl nem elvárás a nyelvtudás, meg ahol a főnök nem ilyen tudatosan választja ki az alkalmazottakat, biztos sok a buta is.
Pedig egyébként nem könnyű meló, a buta lányok sokáig nemis bírják, nem kell hozzá diploma(bár nekem van és lesz is még mester), de legalább 1-2 év, mire úgy betanulsz, hogy önállóan tudj dolgozni. Cserébe nagyon jól fizet, majdnem annyit keresek kezdőként, mint a mérnök párom 5 év tapasztalattal :D
A főnök jobban szeret cicababákkal hancúrozni. Ahoz csak jó külső kell, az ész nem számít. Ahol rondább nő a hr, ott boiztos nő a főnök.
Ezt a fos hr-t egyetemen oktatják? Anyám borogass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!