Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy gyakorlatil...

Miért van az, hogy gyakorlatilag az összes HR-es szép és csinos nő?

Figyelt kérdés
Aki meg nem az is hoz egy erős szimpatikus megjelenést. De pl. a jelenlegi HR-es akivel találkozni fogok egy szőke modell alkatú lány és rengeteg ilyennel találkoztam már. Ez valami felvételi követelmény náluk?

2020. márc. 14. 23:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%

En is szinte csak ilyen lanyokat lattam eddigi interjukon, de cserebe mind buta volt, mint a fold.

Fiatal csajok, johogy csinik.

2020. márc. 15. 12:21
 12/16 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem a szép de butácska lányok mennek erre a szakra (ez még belemegy valahogy a borsónyi agyacskájukba). Még én is csak instapozitív HR 3,14-csát láttam. Amúgy minden vágyam, hogy a villamosmérnöki tudásomat egy ilyen IQ light csajszi tesztelje, de szerencsére valahogy mindig kikerültem ezt a kört, és egyből a szakmai vezető felvételiztetett (fejlesztő mérnök vagyok.)
2020. márc. 15. 12:40
 13/16 anonim ***** válasza:
22%
Utcsó, nagyon le fognak pontozni téged is, mint engem. Ugyanez a véleményem, saját tapasztalat alapján 😀
2020. márc. 15. 12:48
 14/16 anonim ***** válasza:
74%

Mert manapság r*hadtul felszines minden cég és csak a külsőre mennek, a szaktudás nem számít.

Nem véletlenül tart ott Mo. ahol tart.

2020. márc. 15. 13:41
 15/16 anonim ***** válasza:
57%

Én jelenleg HR-en dolgozok. Itt tényleg néhány kivétellel csinos lányok vannak, és mivel én olyan helyen vagyok, ahol kell nyelvtudás is(2 idegen nyelv is ráadásul), így azért javarészt értelmesek és nagyon aranyosak is :) De más cégeknél, ahol pl nem elvárás a nyelvtudás, meg ahol a főnök nem ilyen tudatosan választja ki az alkalmazottakat, biztos sok a buta is.

Pedig egyébként nem könnyű meló, a buta lányok sokáig nemis bírják, nem kell hozzá diploma(bár nekem van és lesz is még mester), de legalább 1-2 év, mire úgy betanulsz, hogy önállóan tudj dolgozni. Cserébe nagyon jól fizet, majdnem annyit keresek kezdőként, mint a mérnök párom 5 év tapasztalattal :D

2020. márc. 21. 06:04
 16/16 anonim ***** válasza:
48%

A főnök jobban szeret cicababákkal hancúrozni. Ahoz csak jó külső kell, az ész nem számít. Ahol rondább nő a hr, ott boiztos nő a főnök.

Ezt a fos hr-t egyetemen oktatják? Anyám borogass!

2020. máj. 31. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!