Hogyan tudnám meggyőzni arról a szüleimet, hogy kell egy kis idő a saját dolgomra?
19 éves vagyok, egy raktárban dolgozok két műszakban. Minden hónapban teszek félre pénzt, segítek itthon, nem vagyok alapjáraton rossz "gyerek" (kinek mi).
A lényeg az, hogy szükségem lenne két-három hétre ahhoz, hogy elintézzek valamit, ami személyes és nem írom le. Miért nem fogadják el, hogy addig a félretett pénzemből költenék, nem lennék láb alatt? Segítenék itthon meg nem változna semmi, csak bem dolgoznék addig, lényegében felmondanék mert fontos nekem ez a dolog.
Hogyan tudnám meggyőzni őket? Tudtok valami észérvet az ilyen meggyőzhetetlen szülőknek?
Fizetés nélküli szabadságot nem tudsz megbeszélni a munkahelyeden?
Velem volt hasonló helyzet munkahelyváltáskor, adtam két hetet magamnak elintézni az ügyes-bajos dolgaimat, és még egy kis pihenés is belefért. A távolabbi rokonok meg már kérdezősködtek, hogy akkor most ki fog eltartani?
Akkor mennyire okos dolog felmondani a semmire?
Meg szep hogy nem nezik jo szemmel.
Papíron felnőtt vagy, de valójában csak egy kisgyerek.
Eldobnád a megélhetésedet úgy, hogy nincs más lehetőséged?
Vedd ki az éves szabadságodat akkor, amikor megteheted, addig halaszd el a fontos dolgodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!