Ismertek olyan rockereket akik hétköznapian öltözködnek? A megjelenésükön nem látszik hogy milyen zenét hallgatnak.
Nagyon sok réteg műfajt szeretek a metalon belül. Dallamos death, szimfonikus irányzatok stb. Imádom a komoly zenét, kocsiban is Bartók rádiót hallgatok javarészt, vagy epic zenét (TSFH rulez). xD
80%-ban márkásabb szabadidőcuccokban flangálok, illetve "Smart casual", szeretem az igényesebb lezser stílust is.
Nem a ruha határozza meg mit szeretek. :o)
41F
Nekem abszolut a hangulatomtol fugg, hogy mit viselek aznap.
Szeretem a rozsaszin/piros csajos ruhakat, de ugyanugy jol erzem magam egy Cannibal Corpse poloban farmerral es bakanccsal.
Ugyhogy nem mindig fogod megmondani, hogy milyen zenet szeretek.
Szerintem én egy határeset vagyok :D
Nem vagyok az a mindig "talpigfeketébenjárós, nyáronserohadlerólaazacélbetétes" típus. Rengetegszer hordok színes ruhákat, bár tény, hogy inkább a sötétebb árnyalatú darabokat kedvelem. Fehér színű, vagy csak nagyon világos, tarkabarka ruházatokat nem vagyok hajlandó felvenni.
Van néhány bandás pólóm, de azok közül se mind fekete, valamint néha hordok oldalláncot és szegecses övet. De amikor ezeket az apróságokat elhagyom, szerintem meg nem mondaná senki a ruházatomról, hogy épp punkrock szól a fülesemből.
26/F
Szerintem több az ilyen, mint aki rockernek néz ki. Ha valaki szereti a rockot, az általában szeretni is fogja, de az önkifejezés ezen módja csak a fiatalabb korosztály egy részénél jellemző.
Énis mindig rockot hallgattam főleg, de nem öltöztem úgy, mert nem akartam, hogy ez képezze a személyiségem fő részét, van aki pedig pont ezt akarja, változik emberről emberre.
Igen. Anyám ilyen, teljesen átlagosan öltözködik.
Én meg félig, mert néha nagyon látszik, néha meg tök máshogy öltözök fel, egyáltalán nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!