Mik azok az apró dolgok amiket az emberek nem mindig vesznek észre, de elég sokat rontanak a megjelenésükön velük?
Figyelt kérdés
2014. nov. 3. 13:28
1/15 anonim válasza:
Mostanában sok lányt látok aki növeszti a haját, és emiatt gondolom vágatni nem szokta, vagy legalábbis nem eleget, így full ronda töredezett, szálkás a hajuk... ez nagyon csúnya, és ezen semmit nem javít az sem ha majd seggig fog érni a töredezett ronda haj. Nem értem ők miért nem látják hogy csúnya a hajuk?!
3/15 anonim válasza:
Lányok nagy része nem tud normálisan sminkelni, a szemöldök vagy igénytelen, vagy rosszul van szedve (vagy saját maguknak csinálják, vagy rossz a kozmetikusuk) sokaknak nincs jó stílus érzéke, piszkos köröm. Ezek jutottak most eszembe.
4/15 anonim válasza:
Én a túlzott csillivilli dolgokat nem szeretem... A sok strassz pl.
A másik ilyen nálam a hamisítvány dolgok. Lehet jönni azzal, hogy mert nincs pénzük eredetire, azért veszik meg a hamis Chanelt, LV-t stb. De sokkal szebb egy eredeti Zara, Mango vagy hasonló márkás táska, mint egy kamutól ordító hamisítvány.
5/15 anonim válasza:
Ohh, és igen, a tetovált szemöldök!
6/15 anonim válasza:
Rossz méretű melltartó, husisabb nőkön vékonyakra való ruhák (pl nyáron csőtopot láttam rengeteget lógó melleken, de a derékvillantás is csak hájmentesen esztétikus - mondom ezt husisként).
7/15 anonim válasza:
Szilikon pánt, csőtopból hátul teljesen kilógó felcsúszott melltartó... Csak jönnek az ötletek! :D
8/15 anonim válasza:
zsiros haj, elkenodott smink, megviselt taska, rossz cipo... az is szornyu ha valakui magassarkuban van , de nem bir benne menni es ez lathato is.Idosebb nokon a miniszoknya... van sajna
9/15 anonim válasza:
Sokan nem megfelelő alapozót használnak, és rondább mint az a néhány bőrhiba amit takargatnak vele....
10/15 anonim válasza:
görcsös "divatozás" még akkor is ha az illető testalkatához kifejezetten előnytelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!