Hogyan legyek bátrabb és nyugodtabb?
Alapvetően két dolog a kulcs (legalábbis számomra):
Az egyik, a saját (és a szeretteim)halandóságának a tudatositása. Ha alapvetően azzal a tudattal élem a mindennapokat, hogy ELKERÜLHETETLENÜL meg fogok egyszer halni, és a szeretteim is, máris kevésbé rizikós vagy félelmetes az élet. Ez nem azt jelenti, hogy kisértem a sorsot, de nem is bujkálok előle, nem is biztositom túl magamat, hanem úgy vagyok vele, hogy bármit hozzon is az élet, bátran állok elébe, hiszen még ha életveszélybe kerülnék is, csak a mikoron vagy a hogyanon változtathat, de végül nem kerülhetem el úgysem az elmúlást.
Ez a része vonatkozik a személyes létezésemre.
A vagyonom, anyagi biztonságom, társas kapcsolataim stb. kérdésében pedig az a kulcs, hogy alapvetően tudasotinaon kell magadban, hogy
VALAHOGY MINDIG LESZ, SEHOGYAN SOSE LESZ. Magyarán: még a jég hátán is meg lehet élni, mindig lehet boldogulni, még a legszélsőségesebb körülmények között is, és mindig van tovább, amig élsz.
Innentől kezdve már nem félsz a változásoktól, hanem bátran viseled őket.
Ennyi a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!