Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek hány éves kortól...

Szerintetek hány éves kortól kezdődik az igazi érett Nő?

Figyelt kérdés

Bárki válaszolhat.

Elméleti kérdés.

2020. márc. 10. 22:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
15%
prolik 12 évesen már dugnak, 14 éves korukra kiégnek = érett nő
2020. márc. 10. 23:23
 12/23 anonim ***** válasza:
62%

Nekem 19 èvesen màr elég komoly kapcsolatom volt. Kilatasban volt a diploma, menyasszony voltam es csalàdon agyaltam csak ahhoz 1 év munka jo lett volna.minden el volt tervezve. Örültem is hogy mikor összejöttünk idös, 24 eves a pàrom. Igy biztam is benne hogy ö màr ffi, dolgozott es önallo volt.

Aztan megcsalt.

Mondhatni onnanstol nem voltam màr gyerek aki hisz az àlmokban es mesékben a szerelemben.

Sikerült utana is olyanokat kifogni akik par ev mulva mennek masik nöre.

Mai napig nem értem miert kell vándorolni nöröl nöre.miert nem lehet az elsövel végigmenni az életen.

Szerintem mint a regi idökben a nök màr érettek 19 20 evesen is. Legalabbis en az voltam. Felelössegteljesen terveztem es gondolkodtam.csak epp a sracok nem körülöttem.

De keptelen vagyok 10 ev korkülönbsegeke elfogadni. Szoval ha esetleg 26 évesen 36 évessel talan ha lenne is esely komoly kapcsolatra aminek van jövöje, nekem az "öreg". A sajat korosztalyomban meg mindenkit megtalàlok aki drogos, vagy azt sem tudja mit akar dolgozni, vagy anyuval él, vagy egyik sem akar gyereket, vagy vagy sorolhatnam, minden trogert bevonzok.es ezert lesz öregen csaladom ugy hogy màr 19 evesen en kész voltam ra.

2020. márc. 11. 05:07
 13/23 anonim ***** válasza:
64%

"a nök màr érettek 19 20 evesen is. Legalabbis en az voltam"

Ha érett lettél volna, felismerted volna, hogy az akkori pároddal nem fog működni hosszú távon.

2020. márc. 11. 06:16
 14/23 anonim ***** válasza:
49%

Ja mert mindenkinek felteteleznie kell hogy azert menyasszony/völegeny mert el fogjak hagyni.

Biztos vàlàsok is jogosak mindenki hülye volt csak 30 evesen mikor belement.

Hat. Igy kell élni. Max 5 èvre tervezni aztan partnercsere. Apàm is megmondta. Nagy elve 40-50 évesen hogy x evente nöt kell cserelni mert müködökeptelen hosszabb tàvon. Az ember nem lett monogamiara teremtve.

Tenyleg egy tapasztalt ffinek kellett volna hinnem.

2020. márc. 11. 06:27
 15/23 anonim ***** válasza:
78%

Ezert is irtam hogy elsl parom megcsalasa utan nöttem fel es tudtam meg hogy mi a valosag.

En nem ugy latom hogy en voltam az eretlen 19 20 evesen hanem azok akik 30-40 evesen is elhagyjak a parjukat.

2020. márc. 11. 06:29
 16/23 anonim ***** válasza:
72%

Mellesleg azota ugyanott van az exem ahol velem lett volna. Hazassag gyerek, a nö szinte a klonom. Sok ertelme volt. Ment egy nagy kört az èletben es ugyanoda lyukadt ki.

A kapcsolatunk müködött semmi baj nem volt csak az ösztöne vitte tova mert uristen nö az is es lyuk van rajta.

2020. márc. 11. 06:36
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
30+, szerintem is.
2020. márc. 11. 06:52
 18/23 anonim ***** válasza:
63%

12.

Te máig nem vagy érett és nem is értem ilyen fogalmazással neked milyen diploma volt képben.

Másrészt veled van a baj, ha téged minden pasi idővel lepasszol.

2020. márc. 11. 07:34
 19/23 anonim ***** válasza:
90%

"Ja mert mindenkinek felteteleznie kell hogy azert menyasszony/völegeny mert el fogjak hagyni."

Nem kell feltételezni, de vannak előjelek, és ezeket egy érett személy felismeri és időben kilép. Fiatalon nincs annyi tapasztalatod, több eséllyel csalódsz, naivabb vagy. De ezekből ha tanulsz, nem fogsz újra belelépni ugyanabba a gödörbe, fejlődsz, érettebbé válsz.

2020. márc. 11. 07:54
 20/23 anonim ***** válasza:
90%
"En nem ugy latom hogy en voltam az eretlen" - Te még most is éretlen vagy. Egy érett személy felismeri, ha egy kapcsolat nem visz semerre, visszahúz, káros, és KILÉP. Igen, nem bűn egy kapcsolatot megszakítani, ha az nem működik, ha boldogtalan vagy benne, ha nem működik a kommunikáció, ha nem lehet megjavítani, mert nem lehet mindent megjavítani. Egy érett személy nem húzza fölöslegesen sem a maga sem a másik fél idejét, mint a rétest, csak mert az az élet rendje, hogy házasság, gyerek(ek), nagy ház, autó, kutya és happy end, mint a romantikus hollywoodi vígjátékokban. A legrosszabb, amit tehetsz, ha benne maradsz egy diszfunkcionális kapcsolatban, és ezzel a gyerekeidnek is rossz mintát adsz tovább.
2020. márc. 11. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!