Hogy lehet képes egy diplomás ember aki 60 éves bebeszélni magának hogy túlélte a holokausztot?
Figyelt kérdés
Diplomás ember, tanár 1958-as születésű, vagyis 60 múlt és képes magának bebeszélni hogy ő túlélte a holokausztot. Mondjuk, a holokauszt vége után 13 évvel született...
És teljes meggyőződéssel állítja ő ott volt, de túlélte.
Lehet hogy tényleg elmentek neki otthonról? Nem csak úgy köznyelvi értelemben hanem orvosi értelemben is?
2020. márc. 10. 11:33
11/16 anonim válasza:
Sztem nem kell ehhez semmiféle ellenszenv. Te pl nem tartanád furcsának ha pl a nagyapád arról kezdene mesélni, hogy részt vett az 1848as forradalomban???
13/16 anonim válasza:
Kezdődő demencia, sajnos. Vagy agydaganat.
14/16 A kérdező kommentje:
Aki szerint "nincs itt semmi látnivaló" annak jelzem, hogy harcoltam a mohácsi csatában.
Ott voltam eskü!!
Miért ne? Én is tudok ilyenek mondani.
2020. márc. 10. 12:46
15/16 anonim válasza:
Jó, és? Minek foglalkozol vele ennyire? Még mindig nem írtad le, mi a frásznak bosszant ez téged ennyire, hogy már a Mohácsi vésszel agybajoskodsz itt. 😊
16/16 anonim válasza:
Itt aki kamuzik, az a kérdező. Szájába ad valakinek olyasmit, amit az nem mondott ki konkrétan, hogy szörnyülködhessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!