Adott egy 55 éves, nem kimondottan jól kinéző férfi. Azt hangoztatja mindenkinek, hogy ő kell minden nőnek a munkahelyen, és a baráti körben, rengeteg "jelentkező" van rá. Tervezzük a kolleganőkkel, hogy kicsit letörjük a szarvát. De hogyan?
Nem lehet, hogy a kolléganőd (aki lehet, hogy te vagy) a célkeresztben lévő férfinek nem tetszett, mert nem az esete, elhízott, öreg, nem túl szép, nem kedves, nem megértő, és még tetejében buta?
Íme a bosszú hadművelet forrása felszínre jött.
Egyik exem hitte ezt magáról.
Ráírtam kamu profilról tarskerőn, kicsit bezsongattam, aztán találkozni akart. Megbeszéltem vele egy randit, 120 km-re. Ő úgy tudta, hogy félúton van. Persze, el is ment, és nem volt ott senki. Még írt egy anyázós levelet. 😂
Már nem áll fel a farka és csak ez maradt neki, máskülönben tényleg felakasztaná magát. Ne bántsátok.
Valószínűleg a barátnődnél is ezért táncolt vissza.
A másik oka meg az lehet, ha a barátnőd olyan dolgokat mondott neki, hogy ő bepánikolt a lehetséges elköteleződéstől, amit ha 55 éves koráig nem tett meg, akkor már pláne nem akar.
"A kérdező kommentje:
Nem venném a lelkemre. De sajnálom a barátnőmet, akit így csőbe húzott. Hónapokig udvarolt neki, és mire a randiig jutottak volna, visszatáncolt. "Neki nem kell kapcsolat" címszóval."
Valóban nem lehetett jó a barátnődnek.Mindazonáltal,ha felnőtt nők vagytok,akkor nem nektek kell kezelnetek ezt a problémát más helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!