Benyalok azzal, ha meghallja egy autó tulajdonosa, hogy milyen szép kocsija van?
Ha látok valami szépet, azt kimondom. Pl a barátnőmmel mentünk egy parkolóban és ott állt egy AMG GT autó. Mondtam a páromnak, hogy nézd milyen szép autó, ilyet nem látni gyakran, jó a színe is! Majd a barátnőm utána leteremetett, hogy lejáratom magamat, mert a tulaj lehúzott ablakkal végig hallotta amit mondtam és mosolygott! Én észre se vettem az embert. A párom szerint adtam a lovat a luxusautós bűnöző alá, benyaltam neki és alárendeltem magam ezzel. Azt is mondta, hogy mások nem viselkednek így, ilyenkor csendbe kell maradni, fél szemmel megnézni, de látványosan nem kell tudomást venni róla.
Én ebben a sztoriban egy ritka és szép autót láttam, amit megdicsértem a páromnak egy magánbeszélgetésben. Amit pont hallott a tulaj. Na és? Nem mentem oda fényképezkedni, meg ilyesmi. Szerintetek is hülye vagyok és furcsa, az átlagtól eltérő?
A benyalás azért benyalás, mert az a szándékod vele. Szemtől szemben is dicsérheted a tag kocsiját, nyilván te tudod a legjobban, hogy mi a célod vele: őszintén kifejezed az érzelmedet vagy meg akarod nyerni magadnak az illetőt.
"Szerintetek is hülye vagyok és furcsa, az átlagtól eltérő?"
Általában nem az a hülye, aki eltér az átlagtól, hanem aki mindenáron átlagosnak akar tűnni. Kör létére át akarja nyomni magát a négyzet alakú lyukon. A barátnőd mintha ezt tenné veled.
Párod nem járt még autóstalálkozón, aminek az a lényege hogy "X" kiáll egy verdával, "Y" meg nyálfolyatva odamegy megnézni és megdicsérni? :D
Egyik rokonommal amúgy történt már, hogy nekiálltak emberek fotózgatni az autóját (nem ilyen luxusautóra kell gondolni, egyszerűen egy kifogástalan állapotú, mára ritka retro autó), ő örült neki és nem vette benyalásnak. Szerintem se az.
A barátnőd frusztrált.
A baratnöd szerintem az a szönyeg alatt osonos tipus lenne tuti minden rendezvenyen is leghatul all es soha nincs központban nem erti az extroverteket sem ha vki felszabadult es azt mond amit akar es pozitivat raadasul.
Egy befasult rosszmaju öregasszony lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!