A csendes emberek azok hülyék? A kiabáló emberek értelmesek?
Nem tudom, honnan veszed ezt a szembeállítást, nem hiszem, hogy pl. az én környezetemben bárki azt gondolná egy obszcén szavakat kiabáló emberről, hogy értelmesebb annál, mint aki nem csinál ilyet. :D
Amúgy pedig légy az, aki vagy. Keress olyan embereket, akik annak értékelnek, aki vagy. A többieket pedig felejtsd el. Élj nagyszerű életet.
End of story.
Nem ezen múlik mindkettőből van mindkét fajta.
A nagy tudósok, feltalálók mind-mind magányos emberek voltak, kövezzetek meg.
A mai világban a jó munkahelyek közembereinek meg ponthogy nem ez a szempont, minél többet beszélgetni, ismerkedni, barátkozni, minél több emberrel jóban lenni, hogy a főnök jó szemmel tekintsen rád.
A szomszédaid meg biztos végeztek a munkájukkal szabadok hétvégére és örülnek ennek, ja meg nálunk is szerintem mindenhol hétvégén csapatban vannak (családaikkal, rokonaikkal, haverjaikkal)
Nem ismernek, mert nem tudnak rólad semmit, ezért előítéletesek veled szemben.
Aki meg a fent említett viselkedést intelligens megnyilvánulásnak tartja, az nem is akarnám, hogy megismerjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!