Mire gondolnátok, ha az utcán látnátok egy lányt (vagy fiút, mindegy), akinek vagdosásból száramzó begyógyult hegek lennének a combján?
Korabban is volt olyan kèrdezö aki a hirtelen növéstöl combon kialakult stiràkat vagdosàsnak nézi be.
2.képen az oldalon
Nem érdekelnek a kisgyerekek mondvacsinált problémái szóval semmit nem gondolnék.
De ha nagyon elemezni kellene.
Amit #1 írt, áldepressziós kis hülye, aki ráadásul betegesen ragaszkodik a figyelemhez is (ha már el nem takarja)
"Nem érdekelnek a kisgyerekek mondvacsinált problémái"
Tök mondvacsinált, hogy apám otthagyott minket és az első szerelmem meghalt, aki miatt 2 éven keresztül anorexiás voltam olyannyira, hogy a végén kórházban küzdöttek az életemért. :) Elhiheted, hogy rohadtul leszartam, ki mit gondol rólam és mennyire figyel rám, különben nem okoztam volna sem magamnak, sem anyámnak ilyen fájdalmat.
7-es válaszoló voltam és rohadtul örülök, hogy nektek az a legnagyobb tragédiátok, hogy elfogyott a k..va cukor a boltból. 😊
Jajj de bírom az olyan válaszolókat, mint a #16-os, aki azt hiszi, hogy neki vannak a világ legnagyobb problémái, másnak meg nem is lehetnek :D
Az a kikérő hangnem :DDD
A vagdosás egy irdatlan nagy hülyeség, amit a figyelemhiányos, áldepressziós agybeteg emberek csinálnak. Ölje meg magát vagy ne csináljon semmit, de az, hogy megkarcolgatja magát nevetséges. Nálam is voltak mélypontok az életben, de egyszer nem jutott eszembe ilyet csinálni. Sőt mutogatni sem azt, hogy nekem bajaim vannak. Manapság meg mindenki világfájdalommal küzd a 15-18 évesek között, mert ez lett a divat. Aztán olyan szép külsőt aggatnak magukra, hogy lássa mindenki milyen depressziósok, hogy úgy néz ki mind, mintha bzi lenne vagy fogyatékos.
A legtöbb embertől ez annyira idegen, hogy észre sem veszik, ha csak nem hívod fel kifejezetten a figyelmet. Konkrétan meg sem látják.
Ha viszont mégis észreveszi valaki, akkor viszont sajnos az emberek többsége (tipikus magyar birka módra) rögtön azt hiszi, hogy szakértője az emberi viselkedésnek és oncsonkitasnak, és fejben ítéletet mond az illetőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!