Szerintetek én vagyok a hisztis? Màs hogyan reagàlna?
Szerintem túlreagálod. Miért nem tudsz aludni? Félted, féltékeny vagy, vagy ennyire tőle függsz?
Nálunk is szoktak lenni random összejövetelek a munkahelyemen egész sűrűn, és én nagyon szeretem ezeket. Én úgy reagálnék, hogy tök jó, hogy az ő munkatársai is ilyen jófejek, és örülök neki, hogy jól érzi magát.
Szervezz te is magadnak valami programot, menjetek el a barátnőiddel iszogatni/bulizni/mozizni/hívd át őket, bármi. Legyen életed nélküle is, és bízz meg benne (ha nem adott okot az ellenkezőjére).
Igen te vagy a hisztis.
Menjen. Az ajándékok miatt még fájjon neki a feje.
Ezért miért kell sírni?
Tipikus hisztis no.
Azt a havi 1-2 alkalmat nem birod ki?
Koltozz akkor haza, ha ezen van sirogircsod. 🤣🤣🤣
Aludjal, max. felkelsz ha hazajon, nem kell virrasztani.
Hihetetlen egyeseknek milyen gondjaid vannak.
Az ilyen nyavajgo noktol mentsem meg a jo eg minden ferfit.
Miért nem tudsz aludni? Nincs a párodnak kulcsa? Vagy félsz egyedül? Ha az utóbbi, azon neked kéne dolgoznod.
A havi kétszeri buli munkatarsakkal szerintem okés, ha jóban vannak, de minek kell ajándékot vinni?? És miért neked kell azt kitalálni? Ez kicsit fura, VAGY nem céges buliba jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!