Mit érnek el vele az emberek, hogy annyi lisztből meg ilyenekből vásárolnak kartonszámra?
Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy sokáig fog ott állni?
Szerintetek felesleges?
(szerintem igen, de nincs jó vagy rossz válasz❤️)
2020. febr. 29. 16:36
21/23 anonim válasza:
Itt még másfél napra van TESCO szállítás szerencsére. Utolsó esélyek kb, aztán áruhiányok lehetnek.
22/23 anonim válasza:
Hát érdekes miket írtok. Én Pesten lakom. Minden nap járok boltba, több is van a környéken, az egyik egy kis Tesco például. Néztem, hogy tényleg le vannak e pusztítva a polcok, és érdekes módon volt minden. Lisztből például egy csomó, pedig még akciós is volt. Konzerv is van, bár az egyik boltban (nem tesco) kevesebb volt belőle, de azt sem biztos, hogy a vírus miatt, ott sose kapok hámozott paradicsomot. Ráadásul itt a tavasz, az influenza is lecseng, több helyen olvastam, hogy számítanak erre a koronavírusnál is. Szóval pánikoljatok nyugodtan, meg keltsétek a félelmet az emberekben.
23/23 anonim válasza:
Látom le lettem pontozva:) Most jöttem haza, beugrottam a ház alatti kisboltba, dugig volt mindennel, konzerv, liszt, wc papír. Ezt a választ is nyugodtan pontozzátok le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!