Mit érnek el vele az emberek, hogy annyi lisztből meg ilyenekből vásárolnak kartonszámra?
Azon kívül, hogy sokáig fog ott állni?
Szerintetek felesleges?
(szerintem igen, de nincs jó vagy rossz válasz❤️)
Öreg, el tudod képzelni mi lesz itt, ha tényleg kitör a pánik?
Inkább ne is gondolj bele, mert ez egy balkáni szar hót primitív ország.
Akik itt flegmán leszarják a dolgokat, azok fognak igazán pánikba esni. A teljes felkészületlenség fogja a legdurvább anarchiát kiváltani a fejekben.
A cigány magyar proli népek 1000x veszélyesebbek mint a koronavírus.
Ki mondta hogy éhenhalásról van szó?
Egyszerűen csak annyi, hogy 2-3-4 hétig otton tudjon maradni az ember ha kell.
Igen, mert a suttyó agyatlanok ha mondjuk egy olaszországihoz hasonló helyzet lesz, akkor elkezdenek pánikolni.
Nem az a pánik ami most van, meg az amikor vesznek 2 csomag lisztet az emberek.
... de teljesen mindegy, csak nevetséges ahogy kifigurázzák / lealázzák a nemtörődöm emberek a felkészülőket.
Ha ennyire nem érdekel benneteket a dolog, minek lógtok a gykn és olvasgatjátok-írogatjátok a koronavírus kérdéseket?
Tessék leszarni akkor tényleg és lehet menni élni az életet. Csak ne azokat ba..szogassátok akik előre gondolkoznak.
Különben meg lehet rossz emberrel kezdenek majd amikor átszakítja a mellkasukat egy 50 fontos vadászíj carbon nyilvesszője. Ilyenekből sok készülőnél van. Ismerősömnek most jött meg egy brutális távcsöves számszeríj.
Olaszország mióta Magyarország?
Nekik erös hadseregük van, és fejlettebb eü.
A karanténokhoz és az ellátáshoz hadsereg és rendőrség kell. Nekünk mindkettőből kutyagumi állapotban van.
Persze ami reális forgatókönyv:
Akadozó ellátás, de azért lehet kapni majd dolgokat. Reméljük akkor is ha teljes Euban beüt a szar.
Értelmes felkészülés mellett, vegyvédelmi felszereléssel ki lehet menni terepre beszerezni ezt azt, főleg akinek van tartalékban pár millió HUF.
Nem tudom ez mennyire jellemző az egyszerű lakosokra.
Én simán el tudok képzelni egy olaszországihoz hasonló kijárási tilalmat Magyarország bármelyik településén, akár Budapesten is.
Fogalmam sincs, ilyenkor hogy szokott kinézni az ellátás.
Őszintén megmondom, 4-5 konzervet vettem én is illetve dupla annyi "műlevest", mint szoktam.
A cukor, liszt valóban molyos lesz, van benne tapasztalatom. Kegyetlen egy dolog a moly. :(
Utálok vásárolni, de pont lisztből, cukorból nem halmozok a moly miatt.
A sarki kisebb boltba járok, ahol kevesen szokott lenni és ott is látványosan kevés liszt, cukor, konzerv volt.
Akartam Tecsó online bevásárlást csinálni, de egy hétre előre minden időpont foglalt volt.
Tehát tényleg van pánik.
Talán kezdek kevésbé félni a vírustól magától.
Van tüdőt is érintő alapbetegségem, ne úgy képzeljétek, hogy súlyos asztma és bármikor megfulladhatok (szegény Nagymamám így élt), de nem vagyok egészséges, na. Más se hiányozna, mint egy vírusos tüdőgyulladás.
Ugyanakkor a kór már vagy 2 hónapja van Európában és alig kapták el páran, az influenzát ennyi idő alatt tízezrek, százezrek kapják el. Hála Istennek, lehet, hogy csak a karanténok miatt, de lassan terjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!