Van akinek van olyan testrésze amit szégyell, mert cikizték miatta korábban? Miket mondtak, mennyire viselt meg titeket?
Az arcformàm miatt (hosszúkás), de nincs vele bajom, bár alapból sem vagyok szép.
Az orrom miatt is piszkáltak, azt nem szeretem.
Hívtak csontinak, anorexnek, ez mondjuk sosem bántott.
A szemüveg miatt is csúfoltak.
Így belegondolva, kijutott a jóból... xD bányarém vagyok... xD
Majd ha lesz annyi pénzem, megműttetem fullban az arcom.
Nekem csontos vállaim és lapockáim vannak. Igaz sose rejtegettem, de eleinte zavart, hogy piszkáltak miatta, de már elfogadtam.
Csak lányok piszkáltak miatta, vokt aki fújolt is rá, nem értem, mert szerintem nem csúnyák. Csontos vagyok és kész, nem tudok hízni, de megmondom őszintén nem is akarok, mert jól érzem magam, és nem érdekel, hogy néhány lány szerint nem vagyok nőies, mert én annak érzem magam.
Engem is a vékonyságom miatt csúfoltak deszkának, csontosnak.
Viszont a hajam miatt sajnos mégtöbbet kaptam.. sűrű göndör a hajam alapjáraton és emiatt báránynak, oroszlánnak hívtak és folyton azzal cikiztek, hogy nem fésülködöm azért ilyen a hajam. Mindig bégettek amikor megláttak. Azóta se tudom elviselni sajnos göndören a hajam, egyszerűen szorongok tőle így folyton kivasalom.
Engem mondjuk nem cikiztek sosem, pedig utólag azt mondom, lett volna miért. Kövér voltam mindig (most is), szemöldökömet sem szedtem 16-17 éves koromig, pedig nem pár szál nőtt, hanem egy rendes vastag, fekete hernyó...
Amit viszont mindig, mindenki megbámul, az a hüvelykujjam. D típusú brachydactylyám van, vagy többen ismerhetik úgy, hogy Megan Fox-köröm. Lényegében a hüvelykujjam utolsó csontjának a fele hiányzik, fele hosszú az átlagoshoz képest. És mindenki azzal jön, hogy "jaj, mi történt vele? Baleset?", és sajnálnak, holott nincs miért. Max. annyi, hogy esélyem sincs műkörömre, vagy esztétikus lakkozásra, mert semmi nem mutat jól vele.
Szégyellem a belem, meg a fejem
Az egész lényemet utálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!