Miért kell hangosan verni előadáson a billentyűzetet?
Ne provokálj! Vannak billentyüzetek, amik hangosabbak és vannak, amik halkabbak.
Ha téged ez annyira zavar, akkor veled van baj, fordulj szakemberhez.
Nem vagyok hozzaertő, de regen én is nagyon csapkodtam, neha meg most is amikor gyorsan potyogok.
Oka? Anno amikor megtanultam gépelni , egy nagyon régi billentyűzet volt, ami csak akkor vezte be a betűt, ha jó erősen racsaptam 😀 mondjuk en eszrevettem magam, mert engem is zavarnal az ilyenek.
De akit nem zavar talán fel sem tűnik neki. Mi lenne, ha megkérnéd, hogy figyeljen egy picit, nem hinném hogy zokon venné.
Ez engem is rohadtul idegesít. Meg amikor beszélgetnek, csörgős zacskóból esznek, nem ismerik a zsebkendőt és turháznak, ropogtatják a csontjaikat...
Igen, lehet az én pszichológiai problémám, de szerintem annak nem kellene bejönni előadásra, aki csak melegedni/haverokkal beszélgetni/enni jött vagy a következő órájáig nem tud hazamenni. Vannak, akik szeretnének figyelni az előadáson és sajnos ezek között vannak olyanok is, akik kisebb-nagyobb figyelemzavarral élnek együtt és a legapróbb zaj is eltereli a figyelmüket, ami nagyon megnehezíti a tanulást. Nem jókedvemben idegeskedek, én örülnék a legjobban, ha nem kellene így léteznem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!