Mit csináljak ha egyetemen mindig valami idióta ül mellém előadáson?
Értem a problémát.
De a legegyszerűbb, ha elülsz.
Én ezért ülök mindig leges legelőre, a tanár orra elé. Ugyanis oda nem nagyon ül senki. Elvagyok ott egyedül és nem zavar senki. Látok is, hallok is rendesen. Az meg, hogy strébernek néznek, nem érdekel. Bezzeg vizsgaidőszakban mindenki a haverom lesz, jönnek jegyzeteket kunyerálni, akkor meg én koptatom le őket szánakozva.
Régebben engem is idegesítettek a többiek, főleg, amikor egy haveri csoport elkezd előadás közben nagyban egymással dumálni és röhögcsélni... Nem értem, az ilyenek mi a francnak járnak be előadásra, ha nem bírják végigülni azt a 1,5 órát. De az a legidegesítőbb, hogy másokra nincsenek tekintettel. De a lábrángatózások, csámcsogások és egyéb idegesítő szöszmötölések, piszmogások is zavartak engem is.
Azért is jó elöl ülni, mert legalább a tanár is megjegyez, és vizsgán jobb jegyet kapsz (legalábbis nálam ez sokszor bejött), mert ismeri a búrádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!