A magyar idős emberek a saját igénytelenségük miatt fogják megritkítani magukat a koronavírussal?
Magyarországot és Spanyolországot tudom összehasonlítani ilyen szempontból. Itthon egy piacon vagyok árus, a nyuggerek pedig olyan ocsmány módon viselkednek, mint sehol máshol a világon. Össze-vissza köhögnek, krákognak, amikor veszik le a nejlonzacskót, kis túlzással könyékig lenyalják magukat, összetúrják az árut, összefogdosnak mindent, egyszerűen felháborító, undorító, önmagukat fogják kinyírni a vírussal, mert pont az ilyenekre veszélyes.
Ellenben Spanyolországban, ahol több időt töltöttem, a legkisebb üzletben is rám szólnak azért, ha szabad kézzel fogom meg az árut, még akkor is, ha visszarakás nélkül magamnak veszem el.
Az időseknek, legalább van egy komoly múltjuk.
De, hogy nektek lesz-e jövőtök???
"Ellenben Spanyolországban, ahol több időt töltöttem, a legkisebb üzletben is rám szólnak azért, ha szabad kézzel fogom meg az árut"
Szidod az időseket, miközben nyíltan bevallod, hogy te is össze-vissza fogdosod az élelmiszereket a szaros kezeiddel.
Bagoly mondja verébnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!