Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyar idős emberek a saját...

A magyar idős emberek a saját igénytelenségük miatt fogják megritkítani magukat a koronavírussal?

Figyelt kérdés

Magyarországot és Spanyolországot tudom összehasonlítani ilyen szempontból. Itthon egy piacon vagyok árus, a nyuggerek pedig olyan ocsmány módon viselkednek, mint sehol máshol a világon. Össze-vissza köhögnek, krákognak, amikor veszik le a nejlonzacskót, kis túlzással könyékig lenyalják magukat, összetúrják az árut, összefogdosnak mindent, egyszerűen felháborító, undorító, önmagukat fogják kinyírni a vírussal, mert pont az ilyenekre veszélyes.

Ellenben Spanyolországban, ahol több időt töltöttem, a legkisebb üzletben is rám szólnak azért, ha szabad kézzel fogom meg az árut, még akkor is, ha visszarakás nélkül magamnak veszem el.

2020. febr. 26. 16:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom, hogy meg fogják-e ritkítani magukat, de az aggodalmadat nem igazán értem - egy alapból túlnépesedett világ túlnépesedett országának polgáraként, amelynek unokái egymást fogják halomra ölni, illetve tömegesen fognak kivándorolni - kitaníttatásukat meghálálva, - mert mindent gépekkel fognak elvégeztetni a munkáltatók.
2020. febr. 26. 22:58
 12/16 anonim ***** válasza:
23%

Az időseknek, legalább van egy komoly múltjuk.

De, hogy nektek lesz-e jövőtök???

2020. febr. 27. 11:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Sokban egyetértek a 6-os válaszadóval. Sok nálunk a koszos és igénytelen proletár; akár a (gyakran sajnos már csak úgynevezett) értelmiség körében is.
2020. aug. 2. 08:52
 14/16 anonim ***** válasza:
...és a javuk, még a fiatalabb korosztályhoz tartozik!!
2020. aug. 3. 11:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Az öregek között is sok a koszos, roggyant, testileg, mentálisan, lelkileg vegetáló. Iszonyatos problémák vannak. Egy közlekedési eszközön korbenezni kész szociológiai/pszichiátriai tanulmány.
2020. aug. 4. 16:46
 16/16 anonim ***** válasza:

"Ellenben Spanyolországban, ahol több időt töltöttem, a legkisebb üzletben is rám szólnak azért, ha szabad kézzel fogom meg az árut"

Szidod az időseket, miközben nyíltan bevallod, hogy te is össze-vissza fogdosod az élelmiszereket a szaros kezeiddel.

Bagoly mondja verébnek...

2020. aug. 5. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!