Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha te dönthetnéd el, mi lenne...

Ha te dönthetnéd el, mi lenne a neved? Miért?

Figyelt kérdés

Országtól, nemtől, nemzetségtől... mindentől függetlenül. Mi az a név, amiről a legjobban érzed azt, hogy "igen, ez az igazi, ez a lenne a tökéletes nekem"

Miért pont ez a név? Van esteleg valami érdekes története? Valakihez-valamihez jobban kötődnél vele?

Vagy csak szimplán a sajátod? Miért érzed úgy, hogy nincs annál jobb?

Várom a válaszokat:)

2020. jan. 26. 16:30
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Doberman admirális nagyúr
2020. jan. 26. 16:30
 2/9 A kérdező kommentje:

Érdekes választás:D

És miért pont ez?

2020. jan. 26. 16:31
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Kolompár Ikszboksz.

Na jó, csak vicceltem

Amint lehetőségem lesz rá, megszabadulok a "középső" nevemtől, illetve a vezetéknevem megváltoztatom. A keresztnevem marad.

Így Doszka Laci lennék hivatalosan is

2020. jan. 26. 16:36
 4/9 Metionin ***** válasza:
100%
Az ami most, mert igazából ezt én döntöttem el, mert a szüleim elfelejtettek anyakönyvezni. Fiút vártak, lány lettem, amikor megszülettem, gyorsan beírták anyám nevét és mondták hogy x idő van hogy adjanak nekem nevet, különben ez lesz a végleges. Elfelejtették. Közben lett saját nevem, aztán amikor 14 évesen személyit kaptam, jöttem rá hogy nem is azzal vagyok anyakönyvezve hanem anyám nevével, szóval amint lehetett, megváltoztattam.
2020. jan. 26. 16:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A keresztnevemmel (Szilárd) nincs semmi bajom, a vezetéknevemmel annál több. Azt két okból is megváltoztatnám.

Egyrészt mert nem akarom, hogy arra az emberre emlékeztessen, vagy bármi módon hozzá kössön, aki születésem után nem sokkal simán eldobott, és azóta foglalkozott velem egyszer sem.

Másrészt pedig azért, mert a vezetéknevem egyben keresztnév is, és rengetegen összekeverik. Vicces, és egyben idegesítő is, mert amikor munka ügyben írok bárkinek, magyar személyeknek és cégeknek, a legtöbben a vezetéknevemen szólítanak...

2020. jan. 26. 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

Legyen a nevem (írásjelekkel együtt):

';truncate table users;

2020. jan. 26. 17:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként: Luis Kodiaq. Mert tetszik a Skoda Kodiaq autó.

Nőként: Zoe Chiara. Mindkető küzdősporthoz kapcsolódó nőt takar külön-külön.

2020. jan. 26. 21:11
 8/9 anonim ***** válasza:
77%

Annie.

Mert Anna vagyok, és az angol becézése a legkedvesebb.

2020. febr. 7. 21:06
 9/9 anonim ***** válasza:
58%
Mohamed Piusz Ezékiel
2020. máj. 8. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!