Ha te dönthetnéd el, mi lenne a neved? Miért?
Országtól, nemtől, nemzetségtől... mindentől függetlenül. Mi az a név, amiről a legjobban érzed azt, hogy "igen, ez az igazi, ez a lenne a tökéletes nekem"
Miért pont ez a név? Van esteleg valami érdekes története? Valakihez-valamihez jobban kötődnél vele?
Vagy csak szimplán a sajátod? Miért érzed úgy, hogy nincs annál jobb?
Várom a válaszokat:)
Érdekes választás:D
És miért pont ez?
Kolompár Ikszboksz.
Na jó, csak vicceltem
Amint lehetőségem lesz rá, megszabadulok a "középső" nevemtől, illetve a vezetéknevem megváltoztatom. A keresztnevem marad.
Így Doszka Laci lennék hivatalosan is
A keresztnevemmel (Szilárd) nincs semmi bajom, a vezetéknevemmel annál több. Azt két okból is megváltoztatnám.
Egyrészt mert nem akarom, hogy arra az emberre emlékeztessen, vagy bármi módon hozzá kössön, aki születésem után nem sokkal simán eldobott, és azóta foglalkozott velem egyszer sem.
Másrészt pedig azért, mert a vezetéknevem egyben keresztnév is, és rengetegen összekeverik. Vicces, és egyben idegesítő is, mert amikor munka ügyben írok bárkinek, magyar személyeknek és cégeknek, a legtöbben a vezetéknevemen szólítanak...
Legyen a nevem (írásjelekkel együtt):
';truncate table users;
Férfiként: Luis Kodiaq. Mert tetszik a Skoda Kodiaq autó.
Nőként: Zoe Chiara. Mindkető küzdősporthoz kapcsolódó nőt takar külön-külön.
Annie.
Mert Anna vagyok, és az angol becézése a legkedvesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!