Mi a neved? Elégedett vagy vele? Ha nem, akkor mi szeretnél lenni?
Az összes nevedre kíváncsi vagyok:)
Ha érdekel vkit, akkor elmondom majd én is:)
Minden válaszra megy a zöld kéz:)
Nem felhasználónévre gondoltam. Az igazi születési nevetekre:)
Miért nem akarjátok elmondani? Hisz egy anonim oldalon az semmit nem jelent.
A vezetéknevem egyáltalán nem tetszik,azt meg is fogom hamarosan változtatni.A keresztnevemmel vegyes érzelmeim vannak,Vivien vagyok. Néha szeretem,néha nem. A régies nevektől jobban szeretem, de valahogy gyerekesnek,furcsának,nem szájra illőnek érzem. Valami jobban csengőt és nőiesebbet szeretnék,mostanában inkább Lilien vagy Liliána is szeretnék lenni, tetszenek az újabb keleltű dallamos nevek,lennék pl.Amina,Mira,legszívesebben talán Laura. De régebbi, nőiesebb hangzású nevet is viselnék,mint Judit,Zita,Erika. A keményebb nevet is elfogadnék,ming Barbara,Patrícia,Alexandra esetleg Kamilla,Korinna.
De mivel ennyi-féle név tetszik nem tudok választani és amik tetszenek mind van az ismerősi körömben,így maradok Vivien,csak a vezetéknevem lesz más:-)
én se írom meg a vezetéknevemet, mert különleges.
a keresztnevemmel nincs bajom, viszont totál nem illik a vezetéknevemhez (a vezetéknevem rövid, és mássalhangzóra végződik, a keresztnevem meg magánhangzóval kezdődik - nagyon összefolyik.)
de angliában vagyok, fordítva jobb, és a vezetéknevet így is, úgy is betűzni kell (sőt, itt jobban jön ki, mert csak három betű), úgyhogy tök felesleges megváltoztatni. ha otthon lennék, talán megváltoztatnám valami magyarosabbra, mert magyarul is folyton betűzni kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!