Könyvelőt szeretnél váltani, mert nem vagy elégedett. Hogyan teszed ezt?
előzőnek: mérlegkészitésig még öt hónap is eltelhet
tehát már most ujat kell keresnie....
Köszönöm a segítő válaszokat.Úgy gondolom, hogy valóban most januárban kellene újra váltanom, mert hiszen a jan.havi könyvelnivaló már ezt az évet terheli.Van is elgondolás a lehetséges könyvelőről, de nem tudok dönteni.
Ti mi alapján döntenétek?
én könyvelő vagyok és az első meg a harmadik válaszoló :))
fontosnak tartom hogy legyen felelősségbiztositás szerződés és számla, sok helyen ez sajnos nincs. :(( reális ár is fontos, de ha a fenti feltételek megvannak akkor nem lehet hatezerért könyvelni.... Ezen felül jó ha ajánlja valaki, és nem árt megbeszélni, hogy mi van a szolgáltatási csomagban azért a pénzért...
hát igen..Mi az a felelősségbiztosítás szerződés??Az tényleg nincs, a könyvelésről szóló számla meg talán van,(bár én nem láttam)mert a kivonaton van könyvelési díj elkönyvelve.A megbízási szerződésben pedig csak sablon szöveg van,amiben az áll,hogy a könyvelni valót meddig adom le, a díjban hány könyv.tétel van benne,statisztikák,kimutatások,bevallások elkészítése, ha más ktsg felmerül, akkor azt elszámolhatja felém. Kész.
Szerintetek ez elég? Nem kellene a forgalmat, a kiadásokat figyelemmel követnie,esetleg kéthetente , havonta felhívni a figyelmet, ha valami nincs rendben, helyesen, vagy rosszul csinálok valamit? És ne az év végén derüljön ki, ha valamit mondjuk nyáron elszúrtam?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!