Mi az, amiben csak a félelem/bizonytalanság állít meg hogy megtedd?
Figyelt kérdés
2020. febr. 25. 15:25
3/5 anonim válasza:
Hitelt felvenni tanulasra amivel vagy elhelyezkedek vagy nem, màsik munkakörben.szoval vagy bukom a pénzt vagy nem azaz lesz egy plusz papirom talan a semmire.nekem sulyos az összeg, ezert hezitàlok.
Valamint gyerekvàllalàs örökbefogadas egyedül. Akkora szégyen/szánalom a mai nap is a tarsadalomban egy egyedülallo terhes nö, vagy anya, hogy ehhez nem is tudom mi kell hogy vki be merje vàllalni igy. Szoval szembe menni a tarsadalmi normakkal vagy kulturàlis nyomàssal csak a szeretet miatt, hàt nem is tudom.
Vagy a béranyasàg is pl. Akartam vàllalni talàltam is meddö pàrokat erre(külföld)aztàn mégsem merem belemenni.
4/5 anonim válasza:
Egy rossz dologtól a napi feladatok.
5/5 anonim válasza:
perverzióm kiélése:
BDSM játék kipróbálása hogy milyen
akasztás, fulladás kipróbálása, hogy milyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!