Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Utálom ezért magam?

Utálom ezért magam?

Figyelt kérdés
Neten megismerkedtem egy lányal, elég jól indult a dolog, de inkább a személyisége fogott meg valahogy én nem is éreztem a kémiát eleinte ő viszont annál inkább, már pár találkozás után szinte szerelmet vallott, de bennem még mindig van valami bizonytalanság. Sokszor azon agyalok, hogy jobb lenne szakítani, de ő annyira belém van zúgva, olyanokat mond hogy én vagyok az egyetlen boldog dolog az életében jeleneg meg stb. és egyre nehezebnek érzem hogy megmondjam neki ezt a dolgot. Vagy várjak hátha elműlik a bizonytalanságom? Én is szeretem őt de nem feltétéelnül szerelem inkább azért mert annyira jó ember...tudom, hogy neki se okozk ezzel jót és nagyon utálom érte magam, egyre jobban...félek megbántani de így se jó nekem se de neki még úgyse, ha most úgy is gondolja...

2017. ápr. 21. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Üljetek le megbeszélni ezt a szituációt, és ha továbbra sem vagy biztos magadban kérj egy kis időt. A mi 3 éves kapcsolatunknak speciel jót tett, hogy megtapasztaljuk milyen az, ha nincs a másik. Elég sz@r volt.
2017. ápr. 21. 21:45
 2/2 anonim ***** válasza:
A lehető legrosszabb dolog, ha egy kapcsolatot a sajnálat és a szánalom tart meg, mert félsz megmondani a másiknak valamit...
2017. ápr. 26. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!