Mit gondoltok azokról akik kijárnak síppal, dobbal, transzparensekkel tüntetni, és ordibálnak?
Van ilyen ismerősötök?
Milyen embernek ismeritek?
Igazából nem akarom arra helyezni a hangsúlyt, hogy ki micsodának vallja magát, de ha gondoljátok megemlíthetitek azt is milyen tüntetésen volt kinn az az ismerősötök.
(aki saját maga volt kinn valamin, az ne nagyon akarjon magáról objektív véleményt írni, mert nem fog menni)
Én is voltam kint többször tüntetni, főleg a diákságot érintő kérdésekben felnőtt, dolgozó emberként.
Nem síppal, dobbal, nem is ordibálva, ahogy a körülöttem álló több ezer, esetenként több 10 ezer ember sem, hanem teljesen normálisan hallgatva a felszólalásokat.
Becsülendő, ha valaki kimegy és kiáll valami mellett/ellen.
Oké, itt úgy érzem mindenkinek (eddig) a kormányellenes tüntetők ugranak be.
De mi van pl a kormánypárti, Bayer féle tüntetésekkel?
Ott is büszkeséget éreztek hogy "Ez igen, ezek derék emberek, hasznosan, és a közösség számára produktívan használják az idejüket"?
Én semmi értelmét nem látom egyáltalán.
Ehelyett inkább piacképes szakmát meg nyelvet plusz soft skilleket kellene fejleszteni,meg elmenni karriert épiteni.
Meg felelőssèget vállalni a saját életükért.
Mindig azt nézd kik mennek ki tüntetgetni?
Nem nem a PIACKÉPES diplomás fejlesztő,mérnök,bankár,elemzők.
Nem nem a sikeres szakemberek,szakmunkások és nem a cégvezetők,vállalkozók és nem a managerek.
Hanem a ,,csőcselék",aki ujjal mutogatni azt tud és hisztizik,hogy miért nem keres aktatologatóként fèl millát minimum,meg nem tesznek semmit orbánozáson,mészároslőrincezésen kivül,nem vállalnak felelősséget az életükért.
Hanem oldja meg a kormány,oldja meg màs csak saját maga nem.
Ez a baj a tüntetgetőkkel,hülyeség helyett inkább fejlesztenék magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!