Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok ember miért akad fenn...

Sok ember miért akad fenn mások közösségi tevékenységén, celebeken, blogokon, vlogokon?

Figyelt kérdés

Ma is volt ezzel kapcsolatban kérdés és tegnap is, onnan jutott eszembe, hogy miért vagyok majdhogynem egyedül azzal, hogy rájuk hagyom az ilyesmit és nem háborgok rajta?

Engem speciel nem bosszant, ha valaki gyakran oszt meg tartalmakat, ha megmutatja a sikereit, az új körmeit, egy szép ruhát, a diplomáját vagy egyszerűen csak azt, hogy főz, edz, kutyázik stb. Nem érzem magamban a hajlandóságot arra, hogy emiatt betegnek nézzem. Ugyanez az instával is, engem nem zavar, ha valaki szépen beállított képeket tesz ki vagy épp szeret követőket gyűjteni és nem közösségi profilként használja, csak arra, hogy mások kedveljék a képeit. Nem zavarnak a blogok és vlogok sem, nem érzem úgy, hogy baj lenne, ha valaki sminktermékeket tesztel, vicces kihívásokat csinál, játékokkal játszik vagy épp az élményeit, gondolatait osztja meg. Akkor sem zavar, ha én nem csinálok ilyesmit és nem is vagyok kíváncsi mindegyikre.

Miért ekkora baj ez néhány embernek? Hiszen nem muszáj nekik ezt nézni.

2020. febr. 24. 11:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Van jó is, akkor nem fogalmaztam egyértelműen:

Vona, Almási Kitty is (főleg ő), nagyon hasznos, értelmes dolgokat posztolnak pl..

A dj csatornákat is imádom.

Az önjelölt, de átlagos, magukat viccesnek, okosnak gondolókról beszéltem, ez a többség.

2020. febr. 27. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!