Miért akad ki egy ember 5 ezer ftos büntetésért? Mikor nem úgy néz ki mint aki amiatt az 5 ropi miatt hal éhen!
Figyelt kérdés
Egy riportot láttam, valamelyik oldalon, hogy megbüntettek egy diákot a buszon, mert fagyizott, mikor rajta van a tábla, hogy tilos fagyizni.
És a hírekbe fortyogott,hogy őt megbírságolták...
5 ezer ftért miért kell ilyen balhét csinálni?
Te is egyből a TVt hívnád?
2014. júl. 30. 18:35
1/2 anonim válasza:
Azért akadt ki, mert azt az 5ezret másra is elkölthetné, bár jogosan büntették meg, mondjuk egy fagyi miatt 5ezer valóban sok..
2/2 anonim válasza:
Szerintem ha valaki hülyeséget csinál, vállalja a következményét. És tökmindegy, miről van szó, hogy az most egy buszon való fagyizás vagy gyorshajtás.
Főleg, ha ki van írva, akkor saját magát járatja csak le. Én biztos, hogy elsüllyedtem volna, mert jogos a büntetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!