Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, hogy egyetemi...

Normális, hogy egyetemi hallgatók így viselkednek?

Figyelt kérdés
Kollégiumban laktam, és volt néhány eléggé gázos lakó; volt olyan, akiről tudták a többiek, hogy rendszeresen ivott, kábítószerezett. Ezen kívül előfordult olyan is, hogy a szoba közepére végezte a dolgát, illetve valaki összefosta-hányta a zuhanyzót. Ezen kívül volt olyan is, hogy az egyik szobából olyan átható bűz jött ki (erős izzadságszag és rohadó étel szagának a keveréke), hogy aki elment előtte a folyosón, felfordult a gyomra, illetve egyik évben amikor beköltöztünk tanév elején a szobába, 1-2 zsák szemetet összeszedtünk onnan, és ugyan kitakarítottuk a szobát, de egy ideig eltartott, amíg teljesen megszűnt a bűz (áporodott levegő, izzadság, és egyéb szag keveréke), pedig folyamatosan nyitva volt az ablak.

2020. febr. 24. 10:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetemi hallgató és a kultúráltság nem szinonimák.
2020. febr. 24. 10:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnálatos hogy ilyet kellett megtapasztalnod. Szerintem egyebet nem lehet írni.
2020. febr. 24. 10:43
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
A diploma intelligenciát nem ad.
2020. febr. 24. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos manapság az egyetemi szakok bő fele büfé-ruhatár semmi. Az ilyen igénytelen szakokra igénytelen emberek is járnak.

Másfél hónapot laktam BTK-FEEK koliban, az ahhoz volt hasonló amit leírtál. Egy igazi igénytelen, primitív, putri volt tele bunkóval. Aztán elegem lett és lett hely az orvosi kolijában, ezért költöztem, ég és föld volt a kettő. Persze ott is voltak balesetek pláne egy nagyobb kolibuli után, de nem volt jellemző az a mindent átható primitívség és igénytelenség.

2020. febr. 24. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, az egyetemi hallgatók is ugyanolyan emberek, mint bárki más. Én olyan nagyon durva hányós stb. történetet még nem hallottam senkitől sem és én sem tapasztaltam (mármint, ha valaki egyszer egy buli után rosszul lesz, az még előfordulhat, szóval én ezt így önmagában nem sorolom ide). Viszont azt én is meg tudom erősíteni, hogy sajnos a környezetére nem mindenki igényes... Én is laktam már együtt olyannal, aki pl. nem szeretett mosogatni és akkor ott rohadt, száradt a koszos tányér vagy mondjuk a már romlott ételt pakolgatta jobbra-balra a hűtőben hetekig. Nem azt mondom, egyetemistaként az embernek elég sok mindenre kell koncentrálnia és a nagy beadandó írás közben nekem sem az az első gondolatom, hogy majd akkor most elmosogatok, felmosok, kitakarítom a fürdőt stb...szóval bevallom, hogy nálam sem csillog-villog minden, viszont azért még messze áll az "átható bűz" kategóriától. Egyébként nekem az a tapasztalatom, hogy ennek semmi köze nincsen az ember megjelenéséhez, a szakjához, a tanulmányi eredményeihez stb., ez teljesen változó.
2020. febr. 24. 20:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Én jó 10 éve voltam egyetemista, kb 100 embert ismertem, de senkitől nem láttam ilyen állatias, alja viselkedést.
2020. febr. 24. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!