Ti munkatarsaitok is ilyen primitivek, akik ujjal mutogato majomkent viselkednek?
Kíváncsi az emberi természet
Vagy Unalmas az életük
Egyetértek Veled! Ezt tényleg érthetetlen reakció tud lenni hosszabb távon...
Unalmas lehet az életük valóban.
En meg pont azt utalom ha eszre sem veszem hogy a masik valtoztatott valamijen még nekik all feljebb es sertesnek veszik, en ugye nem tudom mi baja, es ilyenektöl romlik a kapcsolat.
Multkor leesett abbol hogy a titkarnö kb tizszer megkerdezte jo e szerintem az inge (neki szokatlan volt mert tüzpirosat vett fel)elöször meg se hallottam a kerdest sem aztan meg nem ertettem, aztan nagy nehezen leesett hogy nyugtatast meg dicseretet vàr(en is nö vagyok)es serelmezte valahol hogy le se sz.rtam eszre sem vettem magamtol.
Ezutan meg ugy ereztem mintha ra lettem volna kenyszeritve bokokra, elvegre nem mondhatom azt hogy felölem aztan gumiruhaban is lehetne meg ufonak is öltözhetne. Ott kellett allnom nyugtatni hogy jo ez.
Külön figyelmet kell szentelnem annak hogy legalabb a fönök hajàt vegyem eszre.
Nekem meg ezekböl van elegem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!