Miért kapaszkodnak az emberek értelmetlen, ócska dolgokba?
Bőgnek a szülőhelyük miatt, hisztiznek, ha ki kell dobni a vackaik felét, mert a rojtos, ocsmány, poros bútoraik, cserepeik meg rongyaik milyen szépek és micsoda emlékek, ráadásul be is zsúfolják az otthonukba őket, hogy abszolút putrinak nézzen ki (pedig lenne lehetőségük legalább kitisztítani őket és normálisan "tálalni"), nem lépnek ki egy szar barátságból vagy kapcsolatból csak azért, mert ennyi meg annyi ideje tart...
Én sem vagyok az, aki eldobja a régit az újért, de hogy lehet így élni? Miért nem elég képeken meg fejben emlékezni a múltra, miért kell minden szarba kapaszkodni?
Esetleg ez a kérdésem ihlette, és te vagy az 1-es válaszoló?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..
Ha te vagy, akkor:
Egy szóval nem mondtam, hogy régi vackokkal teli putri a lakásom.
És alig maradt barátságom, pont azért, mert kiléptem felnőttként a rosszakból.
De te már beleképzelsz mindent, anélkül, hogy tudnál bármit a másik emberről.
Hisztinek mondod, de te vagy itt az, aki képes más ember kérdése miatt kiírni hisztiző kérdést.
Meg azt írod a kérdésemre: nem kell drámázni. Te szerinted itt nem drámázol? Miértfoglalkoztat ennyire mások élete, gondolkodása? Ha te ennyire elégedett vagy az életeddel, foglalkozz azzal.
1-es vagyok megint:
Arra az esetre pedig, ha nem te vagy, aki a kérdésemre azt a választ adta: az tényleg nem jó, ha az emberek benne ragadnak rossz kapcsolatokban, meg putri koszos a házuk.
De az ő életük. Téged ez miért zavar ennyire? Nem tudsz ellene tenni semmit. Sok mérget megspórolsz magadnak, ha elfordítod a fejed.
Ha igazán érdekelne a jelenség oka, nem ilyen stílusban írtad volna ki a kérdést. De ez csak gyűlölködő ócsárolás a részedről.
Én 30 évig egy szobában laktam, ahol ócska, lomizott bútorok voltak. Otthon szakadt cuccban voltam. Csak az utcára vettem fel olyan ruhát, amit elfogad a társadalom, de azokat is turiztam.
Egyszerűen magyar fizetésből éltem. Nem volt pénzem se új bútorra, se új ruhára, néha még ételre sem.
A kérdés meg van válaszolva. Múltban élnek.
Az meg nem ide tartozik, ha valakinek nem telik új dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!